Kleintje87

Forum lid
Forum lid
Kleintje87, omdat je het had over een levensbelangrijke rechtzaak heb ik toch besloten even te kijken wat de kaarten ervan zeiden. Het verhaal ligt er. Even in het kort een paar vd kaarten. De eerste kaart laat dualiteit en het stille, geduldige wachten zien. Over jou dat er een gevecht in jezelf bezig is en je wens/doel om in je kracht te staan. Het gaat natuurlijk om de laatste kaart die een antwoord of het vermoedelijke verloop laat zien. Ik heb me geconcentreerd op de vraag om advies/inzicht voor jou te krijgen voor de rechtzaak die gaat komen maar ik weet niet of het iets met de rechtzaak t maken heeft. Zo niet ligt er iets anders wat je moet weten en daar ligt een hele mooie en positieve kaart.
De Geliefden die aardse liefde laat zien. Het getal 6 ( Geliefden is kaart VI ) staat voor een keuze die gemaakt moet worden. Je staat op het punt een verbinding aan te gaan of met liefde en toewijding ergens aan te beginnen. Luister naar je ziels en hartsverlangen maar gebruik ook je verstand. Besef dat je verantwoordelijk bent over de keuze die je wel of niet maakt.
Hogepriesteres,

Dankjewel voor alsnog de legging. De weg naar de rechtzitting is nog eventjes. En ik ga die zoveel mogelijk positief tegemoet.
De kaart die er nu wordt gepresenteerd met de liefde kan wel ergens anders op slaan, omdat ik recentelijk iemand heb ontmoet, die mij ook zeer bewust maakt van het liefhebben in het algemeen. Je zelf durven en mogen zijn. Gek genoeg zat ik dus net op dat struikelblok om de/die liefde aan te gaan voor de volle 100%. Dat gesprek heb ik gisteravond met hem gehad en lees net je berichtje pas. Bijzonder. Heel bijzonder.

Dankjewel.

Liefs
 

Winnie

Forum lid
Forum lid
Hallo Hogepriesters,

Zou je voor mij een kaart legging willen doen? Alvast bedankt!!

Groetjes
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Hoi Winnie

Bij jou eerste kaart ligt de Ridder van Zwaarden. Ridder kaarten laten zien dat er beweging is. Zwaarden kaarten staan voor strijd vaak met pijn en verdriet. Deze ridder is een strijder voor recht. Op de afbeelding zit hij op een paard met zijn zwaard omhoog en gaat in volle galop naar links, het westen, het onbekende in. Hij is niet bang en doet wat hij denkt dat goed is en wat hij moet doen zonder er verder over na denkt. Als deze kaart nu bij je past zijn de andere kaarten o9k goed en ga ik die aan je doorgeven. Ik hoor het wel.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
2) Jou probleem laat de Schildknaap van Zwaarden zien en deze kaart zegt dat je teveel in je hoofd zit.

3) Waar jou probleem vandaan komt is De Magiër. Deze kaart laat geestelijke kracht zien, dus misschien dat dat je momenteel ontbreekt? Ook zegt de kaart dat je tot grote dingen in staat bent en het belangrijk is om je tslenten te gebruiken.

4) Het verleden laat Pentskels X zien de kaart die laat zien dat je erg gehecht bent aan huis en haard.

5) Je wens/doel is de Koning van Zwaarden. Iemand die heldere en evenwichtige beslissingen neemt. Het is een eerlijk persoon die gevoelsmatig onaangedaan lijkt. Soms heeft de kaart met een rechtzaak te maken.

6) De eerste kaart in de toekomst is De Kluizenaar. Daar ben je over ongeveer een maand en dan trek je je terug in jezelf. Neem de tijd voor je volgende stappen, heb geduld en rust uit is het advies. Je levenservaring geeft steun en wijsheid door ervaring.

7) De kaart die iets over jou zegt is Staven X. Je ziet door de bomen het bos niet meer en je maakt het jezelf erg moeilijk. Probeer je last op een andere manier te dragen, anders ga je eraan onderdoor. Is een geestelijke last. Soms heeft het met een verhuizing te maken.

8) Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is Zwaarden III. De kaart laat een gebroken hart zien. Je bent in je hart geraakt en er is pijn, verdriet en een scheiding.

9) Je hoop en/of vrees is Staven II. Staven kaarten staan voor de wil en het getal 2 laat dualiteit zien. Je weet wat je hebt maar niet wat je krijgt zegt deze kaart. Zoals het nu gaat kan je je niet verder ontwikkelen.

10) Bij het antwoord of vermoedelijke verloop ligt de Ridder van Bekers. Je ziet een afbeelding van een ridder op een wit paard. Deze ridder gast naar rechts, het oosten en dat is de kant waar de zon opkomt en zegebrengend. De kaart laat boodschappen van liefde en vriendschap zien.

In deze kaartlegging zit van alle elementen iets. 4 x Zwaarden , 2x Staven, 1x bekers, 1x pentakels en 2 kaarten van de Grote Arcana. Daar zit dus balans in behalve dat er teveel Zwaarden kaarten liggen en die laten zien dat je teveel in je hoofd zit en uitgeput bent van het denken en piekeren.

De kwintesse is 35 en laat Staven IX zien. Je moet alles op een rijtje zetten en je bent gekwetst en vrees een aanval maar die zal niet komen. Gebruik je verstand en breng een scheiding aan tussen werkelijkheid en verleden.
Ook Kracht speelt een rol omdat 3+5=8 en 8 is Kracht, Innerlijke Kracht en zelfvertrouwen staat de kaart voor en de kaart zegt ook dat je jezelf leert kennen. Het getsl 8 is het getal van Gerechtigheid, volheid en dualiteit. Dat gaat dan om dualiteit van oorzaak en gevolg die samen het ‘gebeuren’ vormen.

Dat is wat ik uit de kaarten kon halen. Ik zie je reactie wel.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Winnie, wil je nog even reageren op de of de kaartlegging die ik twee weken geleden voor je heb gedaan?

(@ bij de naam toegevoegd ~Pendel)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Noeki

Forum lid
Forum lid
Hallo allemaal

Ik ben een poosje weg geweest, maar weer terug en wil graag weer oefenen met tarot kaarten. Wie er een kaartlegging wil voor advies/inzicht mag me een mailtje sturen. Ik wil het liefst niets van de persoon in kwestie weten zodat ik nergens door beïnvloed kan worden, alleen een naam is genoeg. Meestal leg ik het keltisch kruis en doe ik een 'open' legging en komt daar vanzelf uit wat belangrijk is. Na afloop graag feedback.
Beste hogepriesteres,

Ik zou een kaartlegging echt super vinden! Als u nog zin en tijd heeft mag u op mij oefenen 😉.

Met vriendelijke groet,

Noeki
 
Bovenaan