wie wil een kaartlegging?

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Oke Winnie, dan moet de rest ook goed zijn. Ik geef je de belangrijkste kaarten door.

Bij jou probleem ligt de kaart van De Geliefden. Dat is kaart VI en het getal 6 is het getal van de keuze. Je staat op het punt om een verbinding aan te gaan in een relatie of het is zo dat jij met veel liefde en toewijding ergens aan wil gaan beginnen.Het is goed om je hartsverlangen te volgen. Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuze die je wel of niet gaat maken.

Waar jou probleem vandaan komt is De Hogepriesteres. Dat is kaart II en het getal 2 laat dualiteit zien. Er is twijfel en angst in je. Het is belangrijk om emoties toe te laten, ook oud zeer. Luister naar je gevoel en je intuïtie. De vrouwelijke energie in je is erg sterk en die laat gevoeligheid, zorgzaamheid, emotie en liefde zien. Deze kaart voorspelt vruchtbaarheid, kan met een zwangerschap te maken hebben of dat je bezwangerd wordt van hogere kennis. Zoals met alle kaarten hoef niet slles bij je te passen maar ik zou het wel fijn vinden te weten of er een probleem is met zwangerschap omdat er nog een kaart is die ook daarmee te maken heeft. Ik leer ook nog steeds van iedere kaartlegging en voor mij daarom fijn dat soort dingen te weten of dat in jou geval wel of niet zo is.

Verder was je in het verleden ontevreden over de bestaande toestand.

Bij je wens/doel ligt Staven II en die 2 laat ook weer dualiteit zien, dus daar wil je vanaf. Je weet wat je hebt, maar niet wat je krijgt. Ergens zit je nu vast waardoor je niet verder kan groeien. Onderzoek mogelijkheden voor een verdere geestelijke groei.

Over een maand ben je bij De Hogepriester, de kaart die laat zien dat jij zowel een leerling als een leraar bent. Jij leert van anderen en anderen ook van jou. Het is belangrijk om volgens je eigen geloof en overtuiging ga leven. Je houdt je ook bezig met diepe levensvragen en zal daar ook een weg ( sleutel ) voor jezelf in vinden.

De kaart die iets over jou vertelt is Zwaarden V. Ergens is er een strijd waar je voor gaat en je weet dat de aanhouder wint. Toch is het misschien goed om op het juiste punt te stoppen met die strijd, of je gaat door tot je gewonnen hebt maar je kan er dan een vervelend gevoel aan overhouden. Het is maar net wie van de personen die op de kaart staan jij bent. Degene die het opgeeft en zich huilend afwend denk ik niet, degene die op tijd stopt met de strijd misschien en anders degene met de meeste zwaarden die gewonnen heeft maar er een rot gevoel aan over houdt. Als je de kaart google zie je de afbeelding en begrijp je het misschien.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed laat het beheersen van gevoelens zien, het zijn gekwelde gevoelens vaan onderdrukte woede of passie. Je hoopt op rust en innerlijke vrijheid. Concentreer je op wat echt belangrijk is, vertrouw op je eigen oordeel, heb geduld, rust uit en kom tot jezelf.

De laatste kaart is een antwoord, iets waar je nu wat aan hebt of het is waar je over een half jaar bent. Daar ligt Pentakels IX. De kaart laat iemand zien die geniet van de overvloed die er is. Ook laat de kaart succes, rijkdom schoonheid en liefde voor de natuur zien.

De kwintesse laat zien wat door de hele kaartlegging loopt en waar het nu om gaat. Dat is Bekers IX. De kaart zegt dat soms dat alle overvloed schaadt, je wensen zijn in vervulling gekomen en je geniet maar overdrijf dat dus niet. Het kan ook dat deze kaart voor een zwangerschap staat omdat de negen bekers soms voor negen maanden staan en dat is het de negen maanden kaart en voorspelling van een baby.

Alle elementen die er zijn ( zwaarden, bekers, pentakels, staven ) liggen in deze kaartlegging, van niets teveel of dat er wat ontbreekt dus de balans is goed. Wat ik je ook nog mee wil geven als achterliggende gedachte is dat je voor duidelijkheid en stabiliteit moet zorgen en niet té rechtlijnig moet zijn. Gun jezelf ( en anderen ) ook rust, plezier en vrije tijd.

Het is ook mogelijk dat er een paar dingen door elkaar lopen. Prive en werk bijvoorbeeld maar dat hoor ik dan graag van jou. Ook hoor ik graag waar jij je niet in kan vinden omdat ik doorgeef wat ik denk maar er zijn altijd andere en meerdere betekenissen dus kan het dat het anders is dan ik opgeschreven heb en dan kijk ik er nog even verder naar. Ik hoor het wel.
 

Winnie

Forum lid
Forum lid
Dankjewel Hogepriesters,

Ik heb veel raakvlakken in wat je zojuist had beschreven. Bijna 1 jaar geleden ben ik ziek geworden (heupprobleem) waardoor ik mijn werk niet kon doen. Het heeft heel lang geduurd voordat ze de juiste diagnose hadden gesteld en heb dus lang onzeker en angstig rondgelopen. Ik heb het hier een lange tijd moeilijk mee gehad en heb helemaal niet lekker in mijn vel gezeten, dit gaat nu weer een stuk beter.

Momenteel ben ik hard aan het werken en trainen aan mijn herstel en heb een doel voor mezelf gezet die door andere als moeilijk haalbaar gezien wordt. Misschien dat ik die strijd even moet laten rusten.

Ook wil ik heel graag kinderen, mijn vriend daar in tegen niet. Dit kan dus met de kaarten over zwangerschap te maken hebben.

Kortom: ik ben echt op zoek wat ik wil en waar ik nu sta. Hoe ik mijn leven verder vorm wil gaan geven.
Ik vind deze kaartlegging zeker op mij aansluiten. Super bedankt!
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Mag ik ook weer om een legging vragen Hoogepriesteres? De laatste is een half haar terug.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Graag gedaan Winnie. Succes verder en zo te zien aan die laatste kaart komt dat wel goed. Daar ben je dan over een half jaar.

Groetjes, Trix
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Is goed hoor Muriel. Ik ga het niet nakijken maar geloof je op je woord. Zoals je weet heeft eerder toch weinig zin omdat veel van dezelfde kaarten dan weer terug komen.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Belgarath, jou eerste kaart, de kern, dus waar het om gaat laat de Ridder van Bekers zien. Beker kaarten laten gevoelens zien en ridder kaarten beweging. Deze ridder gaat naar rechts, het oosten en dan gaat hij de juiste kant op, die kant brengt geluk omdat het de kant is waar ook de zon op komt. De kaart laat boodschappen van liefde zien. Soms een aankondiging van een nieuwe levensstijl en soms staat de kaart ook voor een minnaar. Als deze kaart nu bij je pas ga ik van de week even verder kijken en geef ik het aan je door. Ik hoor het wel.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Muriel bij jou eerste kaart ligt Zwaarden X. Die kaart zegt soms een beetje dat wie niet horen wilt maar moet voelen. Leer te lijden. Je bent nu niet in staat iets te ondernemen. Er komt een heel nieuw levenspatroon aan. Kan je je vinden in deze kaart? Het is de kern, waar het nu over gaat.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Muriel bij jou eerste kaart ligt Zwaarden X. Die kaart zegt soms een beetje dat wie niet horen wilt maar moet voelen. Leer te lijden. Je bent nu niet in staat iets te ondernemen. Er komt een heel nieuw levenspatroon aan. Kan je je vinden in deze kaart? Het is de kern, waar het nu over gaat.
Ik kan me er in vinden. Ik heb weer eens niet goed geluisterd, en daardoor heb ik nu ontzettend veel last van mijn gezondheid. Ik kon in ieder geval vandaag niets ondernemen omdat ik ook bijna niet kon lopen. Morgen zal ik vast wel weer iets kunnen maar niet teveel en niet alles wat ik wilde, Ik had me zelf al voorgenomen een ander levenspatroon aan te nemen, en me meer aan te passen aan mijn ziektebeeld.
Dus ik kan me er zeker in vinden.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Bij jou probleem ligt Staven VI, de kaart die dapper optreden in moeilijke situaties laat zien en/of een overwinning na strijd.

Waar dat probleem vandaan komt ligt de Koningin van Bekers, een gevoelig persoon die erg intuïtief is en deze kaart zegt ook dat je wilt thuiskomen bij jezelf. Eén geheel zijn met jezelf.

In het verleden ligt de Ridder van Pentakels en die zegt dat je zal oogsten wat je zaait.

Bij je wens/doel ligt Zwaarden V. Er is een strijd wat je niet wilt en je weet dat de aanhouder wint. Je wilt die strijd winnen maar vindt het moeilijk hoe je dat het beste kan doen.

Over een maand is er geluk, tevredenheid en goedheid in je leven en maak je intuïtief gebruik van natuurkrachten.

De kaart die iets over jou zegt is De Zegewagen. Het is kaart VII en het getsl 7 laat het einde van een periode zien. Er is een overwinning na een strijd. Bij kaart 2 ( probleem ) ligt Staven VI die ook een overwinning laat zien en hier zie je weer die overwinning terug. Het gsst vssk over een relatie tussen twee tegengestelden dus ook ook met een huwelijk te msken hebben. Je hebt een grote wilskracht. Een vertrouwde situatie zal worden achter gelaten. Volg je hart, ga doen wat jij wilt en wat goed voor jou voelt.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is de Ridder van Zwaarden, een strijder voor recht en iemsnd die zonder na te denken een strijd aan gaat en het onbekende in zou gaan.

Je hoop en/of vrees en Pentakels VII de kaart die laat zien dat je soms een beetje moedeloos wordt van het lange wachten. Geniet van het geluk als het er is zegt de kaart zonder te wachten op meer. Soms stsst deze kaart voor een rustperiode.

De laatste kaart is Bekers VII en deze kaart laat zien dat er veel keus is/was. Er waren illusies die op niets uitgelopen zijn. Ook is het goed om jezelf meer in het licht te zetten.

In deze kaartlegging heb je 3x het getal 7 dus er is een einde van een periode in zicht of gekomen.

Van alle elementen heb je wat in de kaartlegging dus die balans is er.

De kwintesse is alle kaarten bij elkaar opgeteld en dat laat dan het totaalbeeld van de hele kaartlegging zien. Dat is Bekers II, de kaart die diepe, liefdevolle gevoelens voor iemand laat zien en die heel vaak over een tweelingziel gaat. De kaart die ook daarbij hoort en als achterliggende gedachte meegenomen kan worden is De Geliefden. Dat is kaart VI en het getal 6 is het getal van de keuze. Je staat op het punt een verbinding aan te gaan in een relatie of je gaat met liefde en toewijding ergens aan beginnen. Luister naar je ziels en harts verlangen maar gebruik ook je verstand.

Dat laatste stukje haal ik verder nergens uit de kaarten van het Keltisch Kruis maar is een aanvullend stukje waarvan ik hoop dat het ook klopt en dat hoor ik natuurlijk graag van je.
 

Druce

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Wil je mij ook eens een legging doen Hogepriesteres?
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Bij jou probleem ligt Staven VI, de kaart die dapper optreden in moeilijke situaties laat zien en/of een overwinning na strijd. Dit herken ik wel, doordat ik vaak wel dapper ben en doorzet, leer ik niet echt te lijden, en dat is ook wel eens goed. Dat kan een probleem zijn omdat ik er dan niet aan toegeef.

Waar dat probleem vandaan komt ligt de Koningin van Bekers, een gevoelig persoon die erg intuïtief is en deze kaart zegt ook dat je wilt thuiskomen bij jezelf. Eén geheel zijn met jezelf. Hier kan ik me ook in vinden.

In het verleden ligt de Ridder van Pentakels en die zegt dat je zal oogsten wat je zaait. Daar ben ik van overtuigd, ik ben zeker van dat van alles wat er gebeurt de sleutel of het verband in mezelf ligt.

Bij je wens/doel ligt Zwaarden V. Er is een strijd wat je niet wilt en je weet dat de aanhouder wint. Je wilt die strijd winnen maar vindt het moeilijk hoe je dat het beste kan doen. Dit kan ik op verschillende gebieden wel plaatsen, strijd om gezondheid, op werk zijn er wel wat dingetjes geweest en zullen ook nog wel komen, en ik ben er wel van overtuigd dat het precies kan komen als ik uiteindelijk wens. En ook in een contact met iemand was er wat strijd, waarin ik aan moet houden wat ik wens. Ik vind het soms moeilijk hoe ik dat het beste kan doen, omdat ik altijd nogal snel denk ik redt het wel, ik los het wel op. Maar dan kom ik tot de conclusie dat ik beter kan denken, ik los het nu eens niet op, ook al kan ik het, ik ga puur voor mijn eigen wens. Ook weer dat stukje, dan ben ik eens niet dapper. Dan is een ander eens in het nadeel.
Over een maand is er geluk, tevredenheid en goedheid in je leven en maak je intuïtief gebruik van natuurkrachten. Ik ben benieuwd.

De kaart die iets over jou zegt is De Zegewagen. Het is kaart VII en het getsl 7 laat het einde van een periode zien. Er is een overwinning na een strijd. Bij kaart 2 ( probleem ) ligt Staven VI die ook een overwinning laat zien en hier zie je weer die overwinning terug. Het gsst vssk over een relatie tussen twee tegengestelden dus ook ook met een huwelijk te msken hebben. Je hebt een grote wilskracht. Een vertrouwde situatie zal worden achter gelaten. Volg je hart, ga doen wat jij wilt en wat goed voor jou voelt. Ik heb ook wel het gevoel van het einde van een periode, inzichten zijn weer meer ingedaald, ik heb even helderder hoe ik dingen aan wil pakken anders dan nu.
Grote wilskracht herken ik ook wel. Vertrouwde situatie achterlaten zou een verandering in het werk kunnen zijn, een verhuizing, wat ik wel graag wil, maar toch zou ik het oude huis missen. Of een vriendschap ten einde laten lopen en achter me laten. Ik heb steeds meer het gevoel van doen wat goed voelt, los van wat een ander dan voelt. Niet dat ik dingen doe die ik echt niet wil, maar ik ben soms wel geneigd om van alles aan te pakken en te gaan regelen, terwijl ik soms beter voor iets anders kan kiezen.


Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is de Ridder van Zwaarden, een strijder voor recht en iemsnd die zonder na te denken een strijd aan gaat en het onbekende in zou gaan. Ik ben zeker een strijder voor recht. Bij veel dingen denk ik wel na, en overdenk ik goed voor ik wat doe, maar met andere zaken kan ik wel zomaar het onbekende in duiken en dan rare sprongen maken. Ik denk dat sommige anderen denken dat ik zo in elkaar steek, omdat ik vaak veel durf, en ze denken dat ik dapper ben. En ik denk dat ik er ook door beïnvloed kan worden. Als een ander me enthousiast maakt of ik voel een ander zijn gevoel heel sterk, kan ik zomaar onnadenkend handelen.

Je hoop en/of vrees en Pentakels VII de kaart die laat zien dat je soms een beetje moedeloos wordt van het lange wachten. Geniet van het geluk als het er is zegt de kaart zonder te wachten op meer. Soms stsst deze kaart voor een rustperiode. Rustperiode herken ik wel, even tot rust komen, nadenken, ik zeg wel eens tegen mezelf geniet van geluk op het moment, soms vergeet ik dat weleens. Moedeloos wordt ik wel eens van mijn slepende lijf, en het elke keer uitstellen van dingen die dan niet kunnen.

De laatste kaart is Bekers VII en deze kaart laat zien dat er veel keus is/was. Er waren illusies die op niets uitgelopen zijn. Ook is het goed om jezelf meer in het licht te zetten. Mezelf in het licht zetten doe ik nooit zo erg, en is wel handig te doen. Veel keus herken ik ook, soms zoveel dat ik dan geen keus maak. Sommige dingen heb ik daarom ook niet doorgezet.

In deze kaartlegging heb je 3x het getal 7 dus er is een einde van een periode in zicht of gekomen. Dit is voelbaar.

Van alle elementen heb je wat in de kaartlegging dus die balans is er. Dat is fijn.

De kwintesse is alle kaarten bij elkaar opgeteld en dat laat dan het totaalbeeld van de hele kaartlegging zien. Dat is Bekers II, de kaart die diepe, liefdevolle gevoelens voor iemand laat zien en die heel vaak over een tweelingziel gaat. De kaart die ook daarbij hoort en als achterliggende gedachte meegenomen kan worden is De Geliefden. Dat is kaart VI en het getal 6 is het getal van de keuze. Je staat op het punt een verbinding aan te gaan in een relatie of je gaat met liefde en toewijding ergens aan beginnen. Luister naar je ziels en harts verlangen maar gebruik ook je verstand. Dat zou een nieuwe woonplek kunnen zijn, waar ik uiteraard ook verstand mee moet gebruiken, van kan het allemaal echt? Het kan iets met werk zijn, waarin ik moet luisteren naar wat ik wil, maar ook zeker mijn verstand moet gebruiken, ik moet niet iets leuks en fijns wegdoen, voor iets onbekends. Kan wel, maar ik moet wel goed afwegen.
De geliefden, ik ben gelukkig heel happy getrouwd. Soms heb ik wel eens het idee dat er een ziel uit een ander leven om me heen hangt, waar ik eerder mee getrouwd was. Soms duikt hij op.
Maar ik heb onlangs ook iemand leren kennen, waar ik heel sterk het gevoel van heb dat ik haar eerder gekend heb. Ik voel iets van diepe liefde voor haar. Soms zegt ze dingen en lijkt er iets mee te komen van zo een grote herkenning, alsof er iemand tegen me praat die ik altijd al gekend heb. Ook hierin probeer ik mijn verstand te gebruiken in wat het beste is om verbinding met elkaar te hebben. Ik ben soms van er meteen midden in springen, zoals ik eerder ook schreef, ik voel en ik doe, maar ik heb het idee dat ik beter iets verstandiger kan doen, en wat meer afstand kan houden. Dus dat zou er ook mee bedoeld kunnen worden.

Dankjewel voor je legging Hogepriesteres, ik kan me er goed in vinden. Het is een bevestiging van een aantal dingen die ik in mijn hoofd heb.


Dat laatste stukje haal ik verder nergens uit de kaarten van het Keltisch Kruis maar is een aanvullend stukje waarvan ik hoop dat het ook klopt en dat hoor ik natuurlijk graag van je.
 

Belgarath

Actief lid
Forum lid
Belgarath, jou eerste kaart, de kern, dus waar het om gaat laat de Ridder van Bekers zien. Beker kaarten laten gevoelens zien en ridder kaarten beweging. Deze ridder gaat naar rechts, het oosten en dan gaat hij de juiste kant op, die kant brengt geluk omdat het de kant is waar ook de zon op komt. De kaart laat boodschappen van liefde zien. Soms een aankondiging van een nieuwe levensstijl en soms staat de kaart ook voor een minnaar. Als deze kaart nu bij je pas ga ik van de week even verder kijken en geef ik het aan je door. Ik hoor het wel.
Hallo Hogepriesteres,
Ik denk dat deze kaart zeker past, de boodschappen van liefde passen denk ik vooral bij een nieuwe levensstijl (als het een minnaar(es) is dan mag mijn vrouw het niet weten ;)).
Is dit voor jou genoeg informatie, of wil je vooraf nog iets meer weten?
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Bedankt voor je feedback Muriel, fijn dat je steeds uitgebreid antwoord geeft op alle kaarten met uitleg. Dus die tweelingziel kan dus ook goed kloppen, diepe, liefdevolle gevoelens voor iemand. Weer graag gedaan en wie weet weer tot over een half jaar.

Groetjes, Trix
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Ik hoef verder niets te weten Belgarath. Ik gaf je de betekenissen door, maar niet alles hoeft natuurlijk bij jou te passen. De ‘bedrogkaart’ lag er niet bij, dus ik ga er dan vanuit dat je geen stiekeme relatie heb buiten je huwelijk. Morgenmiddag kijk ik even naar de andere kaarten en geef ik het je door.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Bedankt voor je feedback Muriel, fijn dat je steeds uitgebreid antwoord geeft op alle kaarten met uitleg. Dus die tweelingziel kan dus ook goed kloppen, diepe, liefdevolle gevoelens voor iemand. Weer graag gedaan en wie weet weer tot over een half jaar.

Groetjes, Trix

Ik ben blij met de legging. Dat van de tweelingziel kan ook zeker kloppen. In ieder geval een ziel die diepe liefde opwekt.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Belgarath, de Ridder van Bekers laat boodschappen van liefde zien en de aankondiging van een nieuwe levensstijl. Dat is waar het nu bij jou om gaat.

Het probleem is de Schildknaap van Zwaarden. Dat is dat ‘de vijand’ zich niet ergens in de buitenwereld zich bevind maar die zit in jezelf. Je zit teveel in je hoofd waar een strijd zich afspeelt.

Waar dat probleem vandaan komt is Pentakels VIII, de kaart die laat zien dat je hard en geconcentreerd aan het werk bent.

In het verleden ligt de Koning van Bekers en die laat zien dat je je emoties moeilijk uit en je gevoelens beheerst. Het gaat vaak om gekwelde gevoelens.

Bij je wens/doel ligt De Gehangene en daar wil je vanaf. De Gehangene is iemand die lijdt door vrees. De kaart laat een periode van inkeer en verdieping zien waardoor nieuwe inzichten komen. Belangrijk om om te beseffen wat je los wilt laten. Je bent niet je gedachten. Wees jezelf. Verlos je van maskers en beperkingen die je jezelf hebt opgelegd.

De 1e kaart in de toekomst is waar je over ongeveer een maand bent en dat is de Koningin van Staven. De kaart laat wijsheid en groeikracht zien. Volg de stem van je hart en raadpleeg je intuïtie.

De kaart die over jou iets zegt is Bekers II. Deze kaart staat vaak voor een tweelingziel en laat diepe, liefdevolle gevoelens voor iemand zien.

Zoals de ander jou ziet of hoe jij door de ander wordt beïnvloed is de Koningin van Bekers. Meest laat deze kaart zien dat je thuisgekomen bent bij jezelf.

Je hoop en/of vrees is Zwaarden X. Dat zal zijn waar je bang voor bent, je vrees en je bent machteloos om iets te ondernemen. Leer te lijden. Wie niet horen wil moet maar voelen zegt deze kaart ook. Een heel nieuw levenspatroon komt en de belemmerde situatie zal spoedig veranderen.

De laatste kaart is waar je over een half jaar bent of de kaart is voor nu en die laat De Maan zien. Je wordt heen en weer geworpen door tegenstrijdige gevoelens. Je kunt overvallen worden door verdrongen, onverwerkte of ongrijpbare zaken, maar ook de kans pakken om dit aan te gaan en op te lossen. Stemmingswisselingen en twijfel nemen regelmatig bezit van je. Ga aan karmischeof onverwerkte zaken uit het verleden werken, anders werken ze aan jou. Door psychologisch zelfonderzoek kun je bewuster worden.

In deze kaartlegging liggen 4 bekers en die laten zien dat je soms bijna kan verdrinken in je emoties. Je bent té emotioneel en gevoelig. Als je je emoties met liefde en begrip tot rust kunt brengen heb je door veel bekers een rijk innerlijk levenVerder is er balans want van alle elementen zit er wat in de kaartlegging.

De kwintesse is 50 en die is belangrijk en loopt door de hele kaartlegging. Dat is Bekers X. Waar liefde is, is geluk zegt deze kaart die vaak voor een gelukkig gezin staat. De achterliggende kaart die ook mee telt hierin is De Hogepriester en die zegt dat je moet proberen om met liefde en zuiverheid je eigen innerlijke waarheid te (onder)zoeken. Er komen diepe levensvragen en je zal een weg voor jezelf vinden. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuze.

Het is voor jou mogelijk je wens/doel te bereiken.

Je eerstvolgende acties hebben geen blijvende gevolgen.

Dit is wat ik uit de kaarten heb weten te halen. Ik hoop dat je er wat mee kan.
 

Hogepriesteres

Bekend lid
Forum lid
Druce, bij jou eerste kaart ligt Bekers X. Dat is de kern, waar het nu om gaat en die kaart laat een gelukkig gezin zien en harmonie. Waar liefde is, is geluk zegt de kaart. Ik hoor wel of deze kaart nu bij je past.
 

Druce

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Dank je Hogepriesteres, Mijn lief en ik zijn al jaren met zijn tweeën sinds de kid hun eigen gezin hebben.
warmte en geluk is er wel samen.
Dus ja past het?
 

Belgarath

Actief lid
Forum lid
Het probleem is de Schildknaap van Zwaarden. Dat is dat ‘de vijand’ zich niet ergens in de buitenwereld zich bevind maar die zit in jezelf. Je zit teveel in je hoofd waar een strijd zich afspeelt.
Ik heb vaak het gevoel dat mijn verstand in de weg zit. Zo heb ik in het verleden beslissingen genomen waarvan ik verstandelijk dacht dat het goed was, maar mijn gevoel zei me dat het totaal niet klopte: dat heb ik weggeredeneerd.
Anderzijds, had ik daar naar mijn gevoel geluisterd dan zat ik nu niet waar ik nu ben :).

In het verleden ligt de Koning van Bekers en die laat zien dat je je emoties moeilijk uit en je gevoelens beheerst. Het gaat vaak om gekwelde gevoelens.
Deze kan ik niet helemaal plaatsen, maar mogelijk heeft het te maken met mijn verstand die het gevoel wegcijferd.
Edit: Nu ik er wat langer over heb kunnen denken, eigenlijk klopt dit wel, het is eigenlijk mijn gevoel meer toe laten en niet bepaalde zaken niet wegredeneren, dat doe ik nu al te lang.

Bij je wens/doel ligt De Gehangene en daar wil je vanaf. De Gehangene is iemand die lijdt door vrees. De kaart laat een periode van inkeer en verdieping zien waardoor nieuwe inzichten komen. Belangrijk om om te beseffen wat je los wilt laten. Je bent niet je gedachten. Wees jezelf. Verlos je van maskers en beperkingen die je jezelf hebt opgelegd.
Dit sluit eigenlijk naadloos aan op de vorige kaarten!

De laatste kaart is waar je over een half jaar bent of de kaart is voor nu en die laat De Maan zien. Je wordt heen en weer geworpen door tegenstrijdige gevoelens. Je kunt overvallen worden door verdrongen, onverwerkte of ongrijpbare zaken, maar ook de kans pakken om dit aan te gaan en op te lossen. Stemmingswisselingen en twijfel nemen regelmatig bezit van je. Ga aan karmischeof onverwerkte zaken uit het verleden werken, anders werken ze aan jou. Door psychologisch zelfonderzoek kun je bewuster worden.
Daar ik voor mijn gevoel op aarde ben om mijn karma te vereffenen (zeg je dat zo?), hoop en denk ik dat ik aan die zaken kan toekomen, de rust is er in elk geval, maar we kijken wat er gaat komen.

In deze kaartlegging liggen 4 bekers en die laten zien dat je soms bijna kan verdrinken in je emoties. Je bent té emotioneel en gevoelig. Als je je emoties met liefde en begrip tot rust kunt brengen heb je door veel bekers een rijk innerlijk levenVerder is er balans want van alle elementen zit er wat in de kaartlegging.
Ik zie mezelf meer als een objectief persoon MET emoties, maar die emoties zijn over het algemeen voor mezelf. Mogelijk kan (en wil!) ik meer uiten wat mijn emoties me vertellen.

De kwintesse is 50 en die is belangrijk en loopt door de hele kaartlegging. Dat is Bekers X. Waar liefde is, is geluk zegt deze kaart die vaak voor een gelukkig gezin staat. De achterliggende kaart die ook mee telt hierin is De Hogepriester en die zegt dat je moet proberen om met liefde en zuiverheid je eigen innerlijke waarheid te (onder)zoeken. Er komen diepe levensvragen en je zal een weg voor jezelf vinden. Vergroot je kennis, doe ervaring op en wees verantwoordelijk voor je eigen keuze.
Deze vind ik de allermooiste en het beste aansluiten bij hoe ik het op dit moment zie en beleef.
Het stuk stabiliteit vind ik idd in mijn gezin.
Kom maar op met die levenvragen :).

Dank je Hogepriesteres! Ik heb de legging een aantal moeten lezen voordat ik sommige zaken beter zag. Nu ik het op me in heb laten werken zie ik steeds meer bevestiging in wat ik eigenlijk al weet. Meer mijn gevoel toelaten en erop vertrouwen. Niet alles kan beredeneerd worden!
Nogmaals dank!!!
 
Bovenaan