Wat zijn jouw engelen-getallen?

Discussie in 'Overige' gestart door gouwepeer, 17 aug 2016.

 1. gouwepeer

  gouwepeer Administrator Medewerker Administrator Moderator

  Blog Posts:
  2
  Op angelnumber kan je jouw engelen-getallen berekenen. De uitleg is in het Engels, maar op --> deze site <-- vind je de Nederlandstalige uitleg (met dank aan Ankh voor het delen van de link).
   
  Laatst bewerkt: 9 jul 2017
  Tags:
 2. gouwepeer

  gouwepeer Administrator Medewerker Administrator Moderator

  Blog Posts:
  2
  Mijn engelen-getallen: 399, 769 en 839

  399; Er is nu behoefte aan je levenswerk. De verlichte meesters vragen je alles wat een obstakel lijkt te vormen aan hen te geven, zodat jij je volledig aan je opdracht kunt gaan wijden.

  796; Maak je geen zorgen over de vervulling van je behoeften. Je neemt de juiste stappen om je goddelijke levensdoel te bereiken en de hemel zorgt ervoor dat je op weg naar dat doel voldoende van alles wordt voorzien en voldoende wordt gesteund.

  839; De verlichte meesters zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om van je goddelijke levensopdracht een succes te maken.
   
 3. Anna Oyca

  Anna Oyca Administrator Medewerker Administrator Moderator

  Blog Posts:
  0
  Deze kwamen er bij mij uit:

  259; Blijf vertrouwen, want deze verandering brengt je dichter bij je goddelijke levensopdracht. Je leven wordt rustiger en stabieler. Houd vol.

  733; De verlichte meesters staan achter de weg die je bewandelt en vragen je door te gaan met je geweldige werk. Ze zijn voortdurend bij je en luisteren naar je gebeden en leiden je bij alles wat je doet.

  935; De verlichte meesters staan achter de veranderingen die je doorvoert en begeleiden je erbij, zodat je in de gelegenheid wordt gesteld je te concentreren op je goddelijke levenstaak.

  [paartje]
   
 4. Ankh

  Ankh Forum lid Forum lid

  Blog Posts:
  0
  [angel5.gif]
  Dit zijn mijn engelen getallen: 182, 691, 898

  182
  Heb vertrouwen en weet dat je nu en altijd financieel gesteund wordt. Jij, je dierbaren en je toekomst zijn veilig en zeker.

  691
  Je positieve intenties, gedachten en affirmaties hebben voor de hemel de deur geopend om je volledig bij je goddelijke levensdoel te steunen. Maak je nergens zorgen over: richt je alleen op je taak.

  898
  Alles wat je hart wenst, wordt je gegeven, aangezien je je aandacht, tijd en energie wijdt aan het dienen van anderen door middel van je goddelijke levensopdracht.
   
 5. Danielle

  Danielle Forum lid Forum lid

  Blog Posts:
  0
  Geen idee wat de getallen zijn. Wel weet ik dat mijn Engele vast en zeker vaak hun handen voor hun ogen slaan en denken Omg . En ze zullen ondertussen wel oververmoeid zijn
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 jul 2017
 6. gouwepeer

  gouwepeer Administrator Medewerker Administrator Moderator

  Blog Posts:
  2
  Hopelijk hebben jouw engelen zelf ook weer engelen :mrgreen:

  Jouw engelen getallen kan je berekenen door op --> deze pagina <-- jouw geboorte datum in te vullen en dan op GO klikken.
   
  Laatst bewerkt: 9 jul 2017
 7. gouwepeer

  gouwepeer Administrator Medewerker Administrator Moderator

  Blog Posts:
  2
  Danielle :
  285, 696 en 486 zijn jouw engelen getallen.

  285; Je geloof in jezelf zorgt voor positieve veranderingen in je financiële toestand. Blijf op je innerlijke leiding vertrouwen en daar naar handelen.

  696; Laat alle materiële zorgen los die je levenswerk zouden kunnen vertragen. Je goddelijke levensopdracht is heel belangrijk en er is nu veel behoefte aan. Concentreer je op je taak, en al je behoeften worden vervuld.

  486; De engelen vragen je je onzekerheden over geld aan hen te geven, vooral die onzekerheden die verband houden met je financiële toekomst. Wees niet meer bang dat je een zwerver of dakloze zult worden. Er is altijd voor je gezorgd en dat zal altijd zo blijven.
   

Deel Deze Pagina

Laden...