Wat is een Aura

Discussie in 'Paragnosie en mediumschap' gestart door gouwepeer, 2 jul 2016.

 1. gouwepeer

  gouwepeer Administrator Medewerker Administrator Moderator

  Blog Posts:
  2
  Wat is een Aura  De aura is volgens helderziende paragnosten het energieveld om ons lichaam, het is onze levensenergie. Het is de energie van wie wij zijn, van ons gemoedstoestand van onze reacties en van wat we in het verleden allemaal aangeleerd hebben.

  Zo heeft iedereen een bepaalde energie, we voelen ongemerkt de energie van iemand anders en nemen daarvan ongewild energie over in ons eigen energieveld. Bijvoorbeeld je loopt in de stad, je bent lekker aan het winkelen en je hebt het naar je zin. Dan kom je een goede vriendin tegen en die vraagt je om samen lekker een bakje koffie te gaan drinken. Echter na enige minuten gepraat te hebben begint je vriendin over haar problemen te praten die zij heeft met haar werkgever, ze houdt maar niet op en ratelt maar door. Even later gaan jullie beide weer je eigen weg, je vriendin denkt waarschijnlijk van goh dat was fijn, en jij hebt een onprettig gevoel in je onderbuik en je fijne gemoedstoestand die je hiervoor had is weg. Waarschijnlijk stond je 2e chakrawagenwijd open.

  Zo kan je allerlei stemmingen opvangen, zoals verdriet, boosheid, jaloers, blijdschap en verliefdheid, enz enz....als je met mensen omgaat kom je in aanraking met hun aura en voordat je het door hebt neem je gemakkelijk de stemmingen of gevoelens van die persoon of personen over, echter veel mensen hebben dit niet eens door.

  Een helderziende of helder voelende maakt hier gebruik van als die jouw aura leest, een helderziende ziet dan jouw aura kleuren en je chakra kleuren, terwijl een helder voelende de energie aanvoelt van je aura en je chakra's, zitten er b.v. dingen niet lekker dan voelt de helder voelende die en maakt jou er bewust van.

  Een goede manier om je aura te reinigen is door meditatie, je kunt dan zelf je aura en je chakra's reinigen.  De aura bestaat uit zeven lagen die verbonden zijn met één van de zeven hoofdchakra's, het ligt dan voor de hand om te denken dat iedere aura laag de zelfde kleur heeft van de bijbehorende chakra, echter dat is niet zo want de aura lagen vloeien in elkaar over waardoor er een diversiteit aan kleuren in iedere aura laag aanwezig is.

  De onderste drie aura lagen worden verbonden door de vierde laag met de bovenste drie aura lagen. De onderste drie lagen noemen we de fysieke aura lagen en de bovenste drie lagen noemen we de spirituele aura lagen. De eerste laag staat in verbinding met de vijfde laag, de tweede laag staat in verbinding met de zesde laag en de derde laag met de zevende laag.

  [​IMG]

  De eerste aura laag is de fysieke laag ook wel etherisch lichaam genoemd het heeft een blauwachtig-witte kleur en omsluit het lichaam, deze laag is afhankelijk van ons energie niveau een halve centimeter tot wel vijf centimeter dik.

  De tweede aura laag is de emotionele laag en is verbonden met onze emoties en gevoelens, het heeft in een gezonde toestand een heldere oranje kleur, je voelt je goed, je houdt van jezelf en van anderen, je bent in staat om je emoties op een positieve manier te uiten. Deze laag omgeeft en vervloeit met de eerste laag, de laag reikt zo'n 2.5 tot 7.5 centimeter van het lichaam.

  De derde aura laag is de mentale laag en is verbonden met ons denken, het heeft in gezonde toestand een heldere gele kleur, je kan helder denken en je hebt een sterke geest. Deze aura laag omgeeft en vervloeit met de tweede laag, de laag reikt zo'n 5 tot 20 centimeter van het lichaam.

  De vierde aura laag is centraal gelegen tussen de onderste drie lagen en de bovenste drie lagen, deze verbindt de onderste fysieke lagen met de bovenste spirituele lagen. Deze laag heeft in gezonde toestand een heldere groene kleur en vervloeit met de derde en de vijfde laag en reikt zo'n 16 tot 40 centimeter van ons lichaam.

  De vijde aura laag is de etherische causale laag (spirituele laag) deze is verbonden met onze keel chakra, causaal staat voor oorzakelijk causaal verband, het verband van oorzaak en gevolg. Het is een blauwdruk van het etherisch lichaam (eerste laag). Deze laag is kleurloos en leeg. Wanneer we de leegte van onze vijfde auralaag ervaren, is er innerlijke rust. Deze laag omgeeft en vervloeit met de vierde laag, de auralaag reikt zo'n 35 tot 60 centimeter van het lichaam.

  De zesde aura laag is de laag van de universele liefde en reikt zo,n 60 tot 80 centimeter van het lichaam en heeft in een gezonde toestand een zilverachtige kleur. Het is het niveau van de kosmische of goddelijke liefde, als deze laag gezond is dan voelen we ons heerlijk rustig van binnen.

  De zevende aura laag of energielichaam is aangesloten op de kruin chakra en wordt in verband gebracht met de hogere geest, het zeker weten, de aura laag reikt zo’n 75 tot 100 centimeter van het lichaam.

  Bron tekst: praktijk-amadea.com
   
  Laatst bewerkt: 20 jul 2017
  Tags:
 2. marieke

  marieke Bekend lid Forum lid

  Blog Posts:
  1
  Het is een moeilijke materie. Zien is geloven en dus wacht ik nu op het zien van een aura bij wie dan ook. Spannend!
   
 3. gouwepeer

  gouwepeer Administrator Medewerker Administrator Moderator

  Blog Posts:
  2
  Aura’s lezen voor beginners
  Lees verder op nieuwetijdskind.com via de bovenstaande link.
   

Deel Deze Pagina

Laden...