Wat heb jij vandaag geleerd op spiritueel gebied?

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Niet aan jezelf twijfelen bedoel ik dan meer hè! Wel wegen of het aan je toevoegt of niet en loslaten als het niet zo is. Maar dat is bij alles.
Juist, kritisch zijn.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Dat je kunt besluiten om gelukkig te zijn, het is alleen doodeng.

Tijdens mijn laatste meditatie voelde ik dat het nu alleen nog een kwestie is van een besluit om gelukkig te zijn.
Ik heb veel onverwerkte emoties opgelost de afgelopen jaren, veel angsten overwonnen en de stappen gezet die ik wilde zetten. Waar ik altijd op heb gehoopt, is dan nu gebeurd. En dan nu, wat nu dacht ik, alles wat ik wilde is er. Toch voelt mijn lijf nog niet 100% soepel. En toen kwam het besef, je moet wel het besluit nemen om dan nu gelukkig te zijn.
En dat voelt eng en kwetsbaar, is het echt zo simpel dacht ik? Moet je het niet verdienen? Mag je het gewoon zijn? Mag ik mijn leven echt zo simpel in gaan richten?
En het antwoord was ja.
Nu alleen nog laten indalen zodat ik beschermd ben tegen negatieve energie maar daarna zou het gewoon goed moeten zijn.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Wat heb ik vandaag geleerd? Het besef dat het zo kan zijn dat bepaalde symbolen je helpen iets uit te diepen, of wat uit te lijnen en dat het prima is hier gebruik van te maken.
Ik heb nogal eens de neiging te denken, ik moet het ook gewoon zonder steen, symbool of wat dan ook kunnen, want ergens moet dat ook zo kunnen zijn als je met je geest bepaalde dingen het Universum instuurt.
Maar ik heb geleerd dat ik er ook gewoon plezier in mag hebben om van zoiets gebruik te maken, en dat ik het ook kan zien als de kadootjes die ze sturen, die resoneren .. Ik hou immers van sieraden.
 
Bovenaan