Wat bij mij helpt.

dennis

Actief lid
Forum lid
#1
Hoi allen,

Ik ben Dennis, 39 jaar oud, en ben al heel lang lid van het jhk1 forum. Als ICT-er die Jan toendertijd veel geholpen heeft met het hosten van zijn site, ben ik het contact jaren geleden kwijt geraakt doordat ieder zijn eigen leven weer ging volgen. In de jaren tussen nu en toen, ben ik veel op zoek geweest wat mij nou het beste hielp met de dingen die ik zag en voelde, en ook hoe ik als persoon was geworden (veel boosheid, frustratie en pijn over het leven zelf).

Het is heel beknopt en simpel en het lijkt bijna als een reclame, maar kreeg ineens sterk het gevoel dit te willen delen omdat het mij zoveel goeds brengt en mij zeker voor de rest van de leven zal helpen met wat het leven mij te bieden heeft, maar ik deel graag met iedereen hier wat mij erg heeft geholpen in het leven om verder te gaan als ICT-er en daarnaast mijn spirituele leven.

Zelf ben ik absoluut geen boekenlezer en werd dit ook aangeraden door mijn partner om deze twee boeken eens te lezen, tot mijn verbazing heb ik deze boeken beide binnen 1 dag uitgelezen.

Dus zit je met veel vragen, over hoe kan ik nou gelukkiger worden, hoe kan ik mijzelf nou beter voelen, en waarom voel ik zoveel verdriet, boosheid en eigenlijk ontevredenheid in mijn eigen leven, lees deze twee boeken en hopelijk helpt dit:

- Zielsgelukkig van Marie-Claire van der Bruggen.
- Licht en Liefde - thuiskomen bij jezelf van Marie-Claire van der Bruggen.

Nu is mijn leven niet alleen veranderd door de kijk erop, maar heb ik ook veel gehad aan een zeer spirituele vrouw die mij dingen kan vertellen waar nog steeds elke dag de waarheden van naar boven komen, ze is zelf vrij onbekend in deze digitale wereld, maar mijn maandelijkse bezoeken doen mij altijd erg goed, en krijg zo zelf ook meer controle over mijn gave en worden bepaalde vragen op een duidelijke en vooral eerlijke manier naar mij uitgedragen. Door deze directheid en eerlijkheid en het contact dat zij op haar niveau heeft met het hiernamaals is voor mij echt goud waard en zou dit ook graag met jullie willen delen (ik zei toch het lijkt bijna een verkapte reclame), maar ik weet dat zij het graag drukker wilt hebben met het helpen van mensen ondanks haar leeftijd al de 70+ is verstreken.

Deze twee boeken en deze vrouw hebben mijn leven zo ten goede veranderd dat ik dit graag wil delen met jullie.

Als jullie contact willen met haar kunnen jullie mij een bericht sturen en haar naam is Adrie, (omgeving Gouda), nogmaals het lijkt net reclame maar dat is het niet, ik en de mensen om mij heen hebben aan haar (Adrie) en de boeken hier boven vermeld zoveel gehad, dat ik dit met jullie graag wil delen, en ook al bereikt dit maar 1 iemand en loopt die tegen dezelfde dingen als ik tegen dingen aan liep in het leven en als diegene hiermee geholpen kan worden, dan is dat al goud waard :)

Groetjes,

Dennis
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Bovenaan Onderaan