Waarom is de Schumann Resonantie van de Aarde aan het versnellen?

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#1
Het natuurlijke hartritme van Moeder Aarde wordt ook wel de Schumann Resonantie genoemd. Volgens Wikipedia zijn Schumann Resonanties wereldwijde elektromagnetische resonanties, opgewekt door bliksemontladingen in de holte gevormd door het aardoppervlak en de ionosfeer.

Al vele jaren was deze frequentie rond 7,83 Hz met slechts kleine verschillen. In juni 2014 is dat blijkbaar veranderd.

Monitoren van het Russische Space Observing System toonde een plotselinge piek in de activiteit naar ongeveer 8,5 Hz. Sinds toen zijn er dagen gemeten waarin de Schumann Resonantie verhoogde naar 16,5 Hz. Onderstaande grafiek is meestal blauw met wat groen, en geen wit. In eerste instantie dachten ze dat hun apparatuur defect was, maar later bleek dat de gegevens juist waren. Iedereen vroeg zich af wat deze pieken in activiteit veroorzaakte.

Is de frequentie van de Aarde aan het versnellen? Omdat wordt gezegd dat de Schumann-frequentie ‘in lijn’ is met de alfa- en thetastaat van het menselijk brein, kan deze versnelling de reden zijn waarom het vaak voelt alsof de tijd versnelt en gebeurtenissen en veranderingen in ons leven sneller lijken te gebeuren.

Lees het volledig artikel op antonteuben.nl .
 

zonneschijn

Bekend lid
Forum lid
#2
Klopt inderdaad Gouwepeer. De trilling rondom de aarde wordt langzamerhand hoger. Vandaar dat we ook steeds gevoeliger worden met de bijbehoorende klachten. Zoals het sneller vermoeid zijn , hartkloppingen etc. Ook lijkt alles sneller te gaan op een dag. Dit is in werkelijkheid de energie om ons heen. Ik lees er veel over en herken veel.

Groetjes zonneschijn
 
Bovenaan Onderaan