Vaag verhaal wicca

Light

Bekend lid
Forum lid
Een vriend verteld mij net dat hij bij een vriendin en wicca thuis is. Ze zouden hem helpen. Ze zou 3 demonen in zich hebben die hem helpen. Ik krijg hier totaal geen goed gevoel bij. Hij nouja hij is een transgender, tenminste hij wilt een meisje zijn en zit in zo'n transgender project, niks mis mee. Maar hij zou dus iets in zich hebben dat hem pijn doet en geniet van zijn pijn, ook zou het mensen boos op hem maken.
Helaas geeft het mij net zo idee als mijn ex deed, ''zwarte'' magie. Ze zouden met chants al 3 stukjes van die engel ofz uit hem hebben gehaald. Ik heb hem gewaarschuwd en gezegd dat het me geen goed gevoel geeft. Toen schoot mij dus te binnen dat hij het over 3 demonen had. Ik dacht nee he. Ik heb hem gevraagd zich op dat gebied van mij af te schermen omdat ik al zo nu en dan terugvallen dreig te hebben naar die kant.
Nou zou ik dus graag jullie mening willen weten hier over..
Ik heb het idee dat zij niet helemaal goed bezig is.
Daarbij toen ik eens uit trad om naar hem toe te gaan, kreeg ik een pijn net zoals ik dat kreeg toen de oma van mn vriendin in het turks een bezwering deed omdat er een stukje van mij bij mijn vriendin hing. Ik kan dan ook niet veel meer en lukt me haast niet om terug te gaan.

Ik ga ook niet met ''zwarte'' magie in zee, daar kan ik mezelf niet goed genoeg voor beschermen en het voelt gewoon echt niet fijn en ook wel een beetje een bang gevoel.

Liefss
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Klinkt inderdaad wel eng Light. Ik zou me hier ook maar dan ook niet mee gaan bezighouden als ik jou was. Maar dat ging je ook niet doen geloof ik ;)
 

Light

Bekend lid
Forum lid
Neeh ik ben al bang dat ik nu problemen op me af gestuurd krijg nu ik hem gewaarschuwd heb aangezien ik zo makkelijk al verbinding maak ergens heen en dit gewoon echt niet goed voelt dus dit word weer een nacht, misschien maar alle edelstenen in bed leggen ;p
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Als jij jezelf beschermt en het niet groter maakt dan het is, dan kan je niks gebeuren meid.
Laat het bij hem/ haar. Het is je angst voor die ervaring die je hebt gehad. Die staat echter los van deze situatie. Komt goed meis!!
 

Light

Bekend lid
Forum lid
Hoe kan ik mezelf dan beschermen? Want laatste tijd hangen er weer mensen hier die ik niet ken en als ik dan dat veld wil maken of zeg maar wat ik altijd zei gaan ze niet weg, ze doen niks maar geven me toch een niet veilig gevoel. Echter de gene die er gister was heb ik dus wel gesproken en deed niks. Ik liep ook naar die plek want ja daar is de knop van mijn lamp, je voelt de angst en dan als je er staat lijkt het weg te vloeien. Dus is dit nou gewoon belazeren van mezelf en dat hij niks wilt doen alleen kijkt? Het is altijd de zelfde plek, de hoek bij mijn deur waar ook de knop van de lamp is. Aan die kant van mijn kamer voelt het eng.

Liefss
 

Ilanit

Bekend lid
Forum lid
Sali branden? Maar dat schijnt wel gigantisch te roken. Dus dan weet je moeder ook meteen wat je aan het doen bent ;)

En misschien als ze niet weg willen, vragen wat ze komen doen? Ik zou ze dan proberen naar het licht te sturen. Lijkt me erg vervelend meid! Maar de wicca die je nu zegt, heeft natuurlijk niks met jou te maken. Nu ben ik een leek op dit gebied. Dus wellicht dat iemand op dit forum iets weet?

Liefs
 

Light

Bekend lid
Forum lid
Kan geen salie branden in huis, mijn ratjes kunnen daar niet tegen :p . En ja heb ik gevraagd aan de man in mijn kamer gister, hij zei dat alles op zijn tijd wel komt.
De vrouw in de kamer heb ik al eens mee gepraat ze zou in de woonkamer staan omdat ze het een mooie woonkamer vind en het hier fijn vind, ze zoekt alleen dus wel contact als ik op dat moment beneden ben. Ze staat op dit moment ook in de kamer en ik zit alleen beneden want mijn ma wilde niet wachten tot de film is afgelopen.
Ze doet volgensmij niks ze loopt gewoon in mijn richting als ik de trap af kom om naar de wc te gaan en laatst ging ze een keer mee naar mijn kamer toen ik weer naar mijn kamer ging. Maar ik heb het idee dat dit een andere vrouw is.

En neeh het heeft niks met mij te maken maar ik heb me er wel mee bemoeit nu dus ik weet niet of ze kwaad worden zeg maar.
 

Light

Bekend lid
Forum lid
Neeh maar ik weet niet hoe snel ze kwaad zijn snap je, ik ben zelf snel opgefockt zeker toen was dat zo en ik denk dat dat wel vaker voorkomt bij mensen en geesten die er in zitten.

Ik hoop het ik zit alleen beneden film te kijken en durf eigenlijk niet zo goed naar mijn kamer. Maar ik moet van mezelf toch wel een beetje want anders zijn mijn ratjes de hele nacht alleen en dan voel ik me schuldig
 
Bovenaan