Stenenverzameling Anna Oyca

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

kristallijne-kyaniet

Kristallijne Kyaniet is een zeer krachtige nieuwetijdssteen die kalmeert en paranormale vermogens en intuïtie versterkt.
Kyaniet aardt spirituele vibraties, legt een verbinding met gidsen en helpt bij meditatie. Hij brengt de chakra’s en de verfijnde lichamen op één lijn door de banen en de meridianen te reinigen. Kyaniet herstelt de chi in het fysieke lichaam. Zeer goed voor de keelchakra, versterkt de stem, geneest de keel en moedigt aan de waarheid te spreken en angsten en blokkades te doorbreken. Dit kristal doorbreekt onwetendheid en laat de waarheid zien. Kyaniet gaat dwars door verwarring heen, verwijdert obstakels, illusies, woede, frustratie en stress. Leert u de rol van het zelf bij oorzaak en gevolg (karma).
Kristallijne Kyaniet is een zeer krachtige steen, ook goed voor de spieren, de schildklier en de hersenen en verzachtend bij ovulatiepijn. Deze steen brengt yin en yang in evenwicht en je hoeft hem nooit te reinigen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

gilalite-of-medusa-stone

Gilalite of Medusa Stone is een zeldzame steen uit Brazilië en werd pas in 2005 officieel gerapporteerd. Kwarts met felblauwe koper spikkels die er onder een microscoop uitzien als een “medusa kwal”, vandaar de naam.
De energie van deze blauwe spikkels zorgen voor magische helingskracht, die je waarschuwen als er indringers zoals entiteiten in jezelf of jouw omgeving zijn. Het is ook een energie van je zonnevlecht die je intellectueel laat ‘weten’ en je laten ‘zien’ via je 3e oog met je totale wezen, zodat je je nooit bang en kwetsbaar hoeft te voelen. Ook kan Medusa Stone op het 3e oog gebruikt worden voor de ontwikkeling van hoge technologie. De steen heeft een energie die ‘reëel’ als ‘surreëel’ is, het is een steen voor fantasie en avontuur. Verbonden met de energie van Venus en met de Lemurische energie van de walvissen en dolfijnen. Deze steen geeft een gevoel van vreugde en tevens van kalmte. Medusa Stone combineert de hoge frequentie van spiritueel ontwaken, alsmede met aarding en healing. Wordt ook gebruikt om de aarde te zuiveren. Goed voor problemen die te maken hebben met circulatie, gehoorproblemen, bijziendheid en organen die verschrompelen en bij problemen met de sterfelijkheid. Gilalite leert je dat je steeds weer incarneert.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

Paraiba Toermalijn

Paraiba Toermalijn is een zeldzame steen, die turkooisblauw en/of roze is, die je verbindt met Engelen van waarheid en wijsheid en heeft een stralende hartenergie die je oneindig mededogen met jezelf en de planeet bijbrengt.
Paraiba toermalijn verbindt je met de turkooizen vlam van een zuiver, mededogend bestaan, verhoogt je bewustzijn en stimuleert dienstbaarheid aan de mensheid. Deze steen met een hoge vibratie brengt harmonie en licht en helpt de gave van spirituele evolutie te vinden. Hij stimuleert vergeving op multidimensionale niveaus en bevrijdt je van je karmische verleden. Paraiba, dat door koper gekleurd is beschermt tegen vervuilende stoffen, fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel en is een krachtige energiegeleider. Hij is perfect voor meditatie en afstemming op het Hogere Zelf, bechermt de biomagnetische mantel en brengt de chakra’s op één lijn. Hij verscherpt de intuïtie en opent helderziendheid. Hij doorbreekt oude, zelfverlagende programma’s en laat je volgens je aspitaties leven. Hij wekt verdraagzaamheid jegens anderen en heeft affiniteit met gevoelige mensen. Hij overwint oordelen en fanatisme en geeft steun aan iedereen die gebukt gaat onder verantwoordelijkheid. Hij helpt ook bij het verwoorden van gevoelens, kalmeert de geest, verzacht angst en kalmeert stress. Hij kalmeert te heftige reacties van het immuunsysteem en auto-immuunziekten. T


Paraiba Toermalijn is tevens weldadig bij keelpijn, hooikoorts, voor de ogen, kaak en tanden, de maag, bij artritis, gezwollen klieren en thymusklachten. Hij reinigt organen, de stofwisseling en de hormoonproductie.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

Smithsoniet

Smithsoniet is een steen van kalmte, bekoring, vriendelijkheid en gunstige resultaten. Op het kruinchakra vormt het een verbinding met het Rijk der Engelen.
Smithsoniet vormt een buffer tegen de problemen van het leven. Zeer goed bij stress en om een geestelijke instorting te verlichten. Idiaal kristal voor iedereen die een moeilijke jeugd heeft gehad. Hij geneest het innerlijke kind en verzacht gevolgen van misbruik en emotionele mishandeling. Op het emotionele vlak biedt de steen steun in moeizame relaties. Smithsoniet schenkt een veilig en evenwichtig leven, harmonie en lost onplezierige situaties op. Een uitstekend kristal voor geboorte en wedergeboorte en de behandeling van onvruchtbaarheid. Versterkt paranormale vermogens en brengt alle chakra’s op één lijn. De steen schenkt een veilig en evenwichtig leven. Goed voor het immuunsysteem. Vooral effectief in combinatie met bloedsteen of groene toermalijn. Leg Smithsoniet onder uw kussen of op het nachtkastje.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

Zinkiet

Zinkiet is een krachtige steen die fysieke energie en persoonlijke kracht combineert met creativiteit. Deze vurige steen kan het manifestatieproces bevorderen en leeggelopen energiesystemen weer opladen. Het verwijdert energieblokkades uit het lichaam en laat de levenskracht ongehinderd stromen.
Zinkiet trekt overvloed aan op het fysieke en spirituele niveau en kan worden gebruikt om het lichtlichaam stevig in het fysieke te verankeren. Zinkiet resoneert met de onderste 3 chakra’s, activeert deze en helpt hen die alleen in de bovenste chakra’s blijven hangen te aarden en zorgt voor een verbinding van alle chakra’s. De toename van emotionele, mentale en spirituele energie komt door het volledig activeren van alle chakra’s en meridianen. Zinkiet geeft het lichaam energie geeft moed, passie en stimuleert creativiteit en vruchtbaarheid. Zinkiet bevordert het opstijgen van de kundalini-energie en versterkt instinct en intuïtie. Dit zijn krachtige kristallen die bijna iedereen kan voelen. Zeer goed bij shock en trauma, ook helpt het traumatische situaties aan te pakken. Het verlicht depressies en bevrijdt pijnlijke herinneringen. Twijfelaars en mensen met lethargie helpt het hun volle potentieel tot uiting brengen en noodzakelijke veranderingen te accepteren. Ook goed bij fobieën omdat het dieperliggende oorzaken verhelpt. Samen met carneool op het 2e chakra gelegd stimuleert het seksuele en creatieve energie en samen met Cupriet op het basischakra gelegd geeft het levenskracht. Op het 3e chakra met heliodoor, libisch goudtektiet, gouden danburiet of gele fluoriet stimuleert het je wil en manifestatiekracht. Samen met Seleniet haalt het negatieve energie uit het lichaam. Vrouwen die last hebben van de menopauze of het lege nest syndroom hebben baat bij zinkiet, voor mannen verhoogt het de potentie en is het weldadig voor de prostaatklier. Zinkiet verbetert het immuunsysteem is weldadig voor fysieke relaties en seksualiteit, kan onvruchtbaarheid behandelen en geeft het lichaam energie. Goed voor huid en haar, is ondersteunend bij ME, aids, auto-immuunziekten, candida, spierkwalen, bronchitis en epilepsie.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

Lemurische Laser uit Brazilië

Lemurische Laser kristallen lopen taps toe en werden als instrumenten gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en Atlantis. Ze dragen niet alleen de kennis van deze beschavingen, maar ook van de stellaire ruimten waar ze oorspronkelijk vandaan komen.
Lemurische Laser uit Brazilië
Door je te verbinden met hun kennis, wordt je onderwezen in de geavanceerde genezingskunst van de Lemurianen en Atlantiërs. Door hun vorm kan energie met grote snelheid door het lichaam van het Lemurische Laser kristal reizen en bij de punt wordt het geprojecteerd als een laser. Lemurische lasers zijn zeer goed te gebruiken voor etherische chirurgie en het verwijderen van entiteiten en implantaten. Deze kristallen zenden zeer hoge lichtfrequenties uit. In het oude Egypte werden ze gebruikt voor klank en kleur healing. Ze zijn verbonden met de Hators, die weer verbonden zijn met de zachte en liefdevolle energieën en krachten van Venus. Wanneer je tijdens het tonen werkt met deze kristallen, dan zullen je lijf en energie enorm in vibratie stijgen. Alle bergkristallen uit Minas Gerais hebben een zachte hartfrequentie en zijn verbonden met het grote Gouden Kristal van heling en regeneratie die in dit gebied ligt en die door de Atlantiers daar geplaatst is. Deze is inmiddels geactiveerd en biedt nu de gelegenheid tot zelfbekrachtiging dmv de kennis en potentie van de kristallijnen codes waardoor etherische heling van Atlantis plaats vindt en de verbinding met het nieuwe Gouden Tijdperk voor de mensheid. De overgang naar het kristallijne tijdperk vindt nu plaats, ons proces en dat van Moeder Aarde naar Ascensie gaat in een stroomversnelling. Het is belangrijk om je angst en je schuldgevoel los te laten, velen van ons zijn aanwezig geweest ten tijden van het misbruik van de kristalenergie op Atlantis. Vanuit een hoger perspectief heeft deze gebeurtenis moeten plaatsvinden, het is zo bedoelt, het was niet het hoogste goed, maar nu kunnen we vanuit het hoogste goed creëren. Lemurische lasers zijn zeer krachtige healers en energieversterkers.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

Zwavel in Kwarts

Zwavel helpt je paradoxen en contradicties op te lossen. Zwavel heeft een negatieve elektrische lading en kan heel goed gebruikt worden om negatieve energieën, uitstralingen en emoties absorberen. Als je de steen in een ruimte zet neemt hij alle soorten van negativiteit op en verwijdert hij blokkades om vooruitgang mogelijk te maken.
Zwavel in Kwarts zuivert je energetische lichamen en brengt op een snelle manier zaken naar de oppervlakte die opgelost dienen te worden. Het Kwarts versterkt de eigenschappen van de steen.


Zwavel
Zwavel ontstaat bij vulkanen en is daardoor een uitstekende steen voor alles wat uitbarst, zoals gevoelens, geweld, huidaandoeningen of koorts. Je kunt de steen ook gebruiken om sluimerende paranormale gaven bloot te leggen. Op psychisch niveau bestrijdt zwavel koppigheid en helpt je om je negatieve karaktertrekken onder ogen te zien. Hij maakt koppige of weerspannige eigenschappen zachter en helpt je op de weg naar bewuste verandering. Krachtig steen voor karmische reiniging die destructieve energie en emoties absorbeert. In geestelijk opzicht helpt Zwavel herhalende en afleidende gedachtepatronen te stoppen. De steen helpt bij het redeneren en aardt denkprocessen in de praktische werkelijkheid van alledag. Fysiek geeft de steen nieuwe energie na uitputting of ernstige ziekte en verhoogt hij de creativiteit. Zwavel werkt ondersteunend bij infecties, verkoudheid, zwellingen en gewrichtsklachten en huidaandoeningen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator

Septarie

Septarie is een prachtige voedende kalmerende en aardende steen, de meest voorkomende is die uit Madagaskar. Deze bestaat uit geel calciet met een randje van bruine Aragoniet en grijze kalksteen. Een Septarie is tussen de 50 tot 100 miljoen jaar oud en ontstaan door vulkaan uitbarstingen. In vroegere tijden werd de Septarie Dragon Stone genoemd, het was een steen van sjamanen die een krachtige connectie met moeder aarde heeft. Deze vreugdevolle steen ondersteunt je terwijl je op ideeën broedt en helpt ze concreet te maken.
Septarie bevordert geduld, tolerantie en uithoudingsvermogen. De steen leidt de genezer naar de geschiktste middelen. Op spiritueel niveau harmoniseert dit kristal emoties en ratio met de hogere geest. Septarie helpt bij spreken in het openbaar. Ideaal NLP kristal. Dit kristal verbetert de communicatie en verstandhouding van een groep en vergroot het zelf genezend vermogen van het lichaam.
Septarie is goed bij gezwellen, darmen, nieren, bloed, huidziekten en hart.
De grote eieren worden ook wel Dragon Egg, of Draken ei genoemd. Deze zijn extreem krachtig en wachten tot men klaar voor hun energie is. Moeder aarde vraagt je met deze zwarte draken eieren, deze Shamanen stenen te gaan zitten in de baarmoeder waar geen tijd bestaat en je waarheid en levenslot te herinneren. Septarie werd gebruikt om gehoord en begrepen te worden, ze helpen in een sneltreinvaart het lichaam te helen. Ze laten je moeilijke situaties vanuit een hoger perspectief zien, de onderliggende oorzaken waarom dingen gebeurden en de lessen die erachter liggen. Behulpzaam bij nachtmerries, negatieve energie en psychische aanvallen. Het medicijn van de draak is verandering, transformatie, wijsheid en beweging door tijd en ruimte. De drakenkracht is het vervellen en dus transformeren tot een nieuw wezen. Het staat ook voor het paranormale en de magie van het leven. De draak is ook een symbool van geluk en overvloed. Zeer krachtige sjamanensteen. Er bestaat ook een zwarte variant die een stuk harder zijn, samen zijn de twee een unieke mix die in synergie met elkaar zijn.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Wat een mooie stenen. Ik zag een aantal stenen staan die met de Violette vlam verbonden zijn. Ik heb zelf jaren terug eens zo een violette vlam inwijding gedaan, en zo een purperen plaatje aangeschaft. Ik ga eens kijken of die stenen die ik hier voorbij zag komen en daarmee in verbinding staan me roepen.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Wat leuk. Ik heb zelf ook de inwijding van het Violette vuur gehad.

Wat leuk, ik ken verder helemaal niemand die het ook gehad heeft. Ik heb het jaren terug eens gedaan, soms verdwijnt het weer even uit mijn leven, maar ik heb soms ook weken dat ik elke keer die decrees opzeg. Maar soms begin ik weer helemaal op te zoeken hoe het werkt, en lees ik ingewikkelde informatie, en denk ik zou het nu echt allemaal zo werken? Dat is af en toe weer dat sceptische in me. Maar ik merk wel dat als ik er mee bezig ben het wel werkt.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik doe er ook al jaren niets meer mee. Misschien komt het nog wel een keer. Vroeger heb ik er wel veel mee gedaan.

Misschien komt het net op je pad als je het nodig hebt en verdwijnt dat af en toe weer. Ik merkte wel dat er veel vorige levens zich aandienden na het gebruik van die vlam. En als dat weer wat in balans is, heb je het misschien minder nodig?
 
Bovenaan Onderaan