Positiviteit en liefde

Fiana

Bekend lid
Forum lid
Ik zat eigenlijk nog steeds iedere keer wat te dipperdedippen, niet wetend wat ik nou wilde gaan doen, zowel met de dag als met mijn leven. Dan ga je eigenlijk jezelf een beetje in energie naar beneden halen en je doet uiteindelijk niets. Daardoor krijg je nog meer het gevoel dat je weer een dag verprutst hebt enz.
Dus ik dacht, laat ik dat boekje "The Power" er eens op naslaan, dat heb ik toch niet voor niets gekozen in de bieb! Ik wist niet dat het een soort vervolg was op "The Secret", het boek riep me gewoon.

Nou, heerlijk. Ik heb een hele tijd erin gelezen, halve boek al uit. Oké, niet alles blijft dan hangen, maar het komt er toch in en ik voelde me meteen een heel stuk beter.
Weer wat inzichten ook door een aantal dingen.
Ik moet zeggen dat het me heel veel goed heeft gedaan, geweldig om weer helemaal anders te gaan denken en te merken dat je je dan inderdaad ook meteen anders vóelt.
Ik voelde heel mijn hartchakra overstromen van liefde, mijn buik werd weer zacht en open, geweldig gewoon.
Als je ook even een dipperdedip periode hebt, kan ik het je van harte aanraden! Eyeopener
Nu alweer een dag later en voel me nog altijd heerlijk, gewoon zonnig en ik ben er klaar voor! Waarvoor, geen idee, maar dat gevoel :)

Wat ik geweldig vond was het stukje dat vertelde dat wat je nu hebt en bent in je leven, het gevolg is van wat je zelf hebt gegeven in je leven.
En toen dacht ik, Wauw! Dan heeft alles wat ik heb gedaan en gegeven toch ook écht een effect gehad, want ik mag zo ontzettend veel mooie dingen ontvangen!
Diepe dankbaarheid, waardoor ik nog meer op de liefdesstroom kwam te zitten, zo heerlijk! Mijn hele hartchakra stroomde het uit :)

Je weet wel dat je oogst wat je zaait, maar dat het zo'n verstrekkend iets is, daar sta je toch meestal niet bij stil.
Een boek waar je blij van wordt!

(f) (r) (f)
 

es10

Bekend lid
Forum lid
Klinkt als een heerlijk boek dat komt op het juiste moment voor jou! (f)
En thanks voor de tip. :wink: (r)
 
Bovenaan