Onzichtbare vriendje

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#21
Ik denk wel dat het kan dat meditatie je trillingsfrequentie verhoogd maar dat ligt er helemaal aan hoe je mediteert, en wanneer je ontspant, sommige personen gaan dan juist geforceerd nadenken als ze gaan mediteren, en verhogen de trilling meer als ze bijvoorbeeld creatief bezig zijn. De dimensie waarmee we connectie hebben en wat we waarnemen is denk ik ook afhankelijk van wat er in je geest leeft. Want zo is het in het hiernamaals ook heb ik wel eens begrepen, je ziet wat je denkt te gaan zien, je gedachten brengen je naar wat je gaat zien. Als jij feeën waarneemt zal dat helemaal iets zeggen over je levensinstelling, de kleur die je aan het leven geeft, je geloof, je karakter, iemand die daar niet bij voegt ziet heeft een andere waarneming.
Of misschien is het woord "verhogen" niet het juiste woord, maar dat we dat woord maar beter kunnen vervangen met "veranderen".
Zo dacht ik ook even.

Maar dat zijn maar woorden, het paranormale 100 procent verklaren zal hoe dan ook onmogelijk blijven, dat hebben we maar te accepteren :)
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
#22
Dat is ook een mooie, veranderen inplaats van verhogen. Ik zie verhogen ook niet zozeer als hoog zijn maar meer als connectie vinden met je hoogste goed. Meditatieve ervaringen vinden vaak plaats als je in je hoogste goed gaat zitten, uit je dagelijkse beslommeringen, en andere etiketten op de dagelijkse gang van zaken plakt.
Wat mij eigenlijk zegt dat ik vaak het meest contact heb als ik in mijn hoogste goed zit, dus zonder oordeel, zonder angstgedachten, of gedachten die mezelf naar beneden halen. Want andere of hogere energie maakt sneller connectie met een persoon die geen oordeel heeft geen angst heeft, of woede.
Het paranormale kunnen we nu niet voor 100 procent verklaren, maar het is wel te verklaren, en ik moet bekennen dat ik dichter zit bij het is heel erg logisch dan het is me een raadsel...
 
Laatst bewerkt:

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#23
Nou, de aanwezigheid van dit soort energieën voelde ik voornamelijk in mijn jeugd in tijden dat ik zelf erg alleen was. Het is eigenlijk best triest dat je je op die manier niet alleen hoeft te voelen. Naar mate ik ouder werd voelde en was ik ook niet meer zo alleen en is die aanwezigheid van anderen op deze manier ook langzaamaan verdwenen.
Het ontstaat naar mijn idee ook vaak wanneer je eigenlijk veelal een vorm van eenzaamheid ervaart.
Ik denk dat de taal van de ziel hierin heel sterk is. Je wenste iets heel hard en stond nog goed open voor de andere wereld. Ik trek ook dingen aan wanneer ik echt vanuit al mijn cellen een wens voel. Is best iets moois.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#24
Dan is het dus eigenlijk niet correct wat ik ooit in een van mijn boeken gelezen heb, dus dat meditatie je trillingsfrequentie doet verhogen waardoor je toegang krijgt tot verschillende spirituele dimensies. Die spirituele dimensies zouden een veel hogere trillingsfrequentie hebben dan de dimensie waar wij in leven, waardoor het zo logisch klonk dat je door meditatie zomaar toegang tot die dimensies kunt krijgen als je ervan uit zou gaan dat meditatie je trillingsfrequentie doet verhogen, maar aangezien het niet zo lijkt te werken, zou je denken dat meditatie je trillingsfrequentie niet doet verhogen, maar dat je door de meditatieve ontspanning wel ontvankelijker kan worden voor paranormale ervaringen, omdat je door die ontspanning dus ook meer open voor staat. Meditatie geeft echter absoluut geen zekerheid dat je dan alle paranormale zenders kan ontvangen om even zo te zeggen, omdat er een of meerdere redenen kunnen zijn waardoor je bijvoorbeeld wel de dimensie van feeën kan waarnemen en de dimensie van draken niet.
Dat lijkt mij tot nu toe de meest logische verklaring.
Ik las laatst ergens een tekst over wat nu precies spiritualiteit is. Zal zo even de link plaatsen als ik die nog kan vinden maar het kwam erop neer dat je als mens bezig bent om je ziel te integreren in je aardse zelf. En dat dat uiteindelijk je lichamelijke trilling verhoogt. We zijn in wezen allemaal spirituele wezens maar niet iedereen staat heel dicht bij zichzelf, en hoe dichter je bij jezelf bent, hoe hoger je trilling (of beter gezegd in overeenstemming met je ziel en dus je hart). Dan ben je vrij van innerlijke conflicten en heb je geaccepteerd wie je bent met al je goede en minder goede eigenschappen. En ik denk dat we qua wezen niet allemaal hetzelfde zijn, gelijkwaardig dat wel maar de een heeft meer affiniteit met een bepaalde dimensie (zoals de elven of buitenaards leven) dan de ander. Er zijn vermoed ik parallelle werelden met allemaal een eigen unieke frequentie. En ieder is net even anders afgestemd. Er is denk ik niet één onzichtbare wereld waarin je alles kunt vinden. Mijn gevoel zegt dat de trilling van de feeën een hele andere is dan die van de engelen of overleden dierbaren. Is niet meer of minder, gewoon anders.

Met meditatie kun je denk ik dichtbij je ziel, ware zelf komen en daarmee je oorspronkelijke bewustzijn integreren in je aardse leven. Als dat bewustzijn genoeg geïntegreerd is kun je ook zonder meditatie af stemmen op andere werelden. Meditatie is denk ik vooral een middel en niet het enige middel. En sommige mensen hebben het helemaal niet nodig, die zijn al gewoon heel goed geïntegreerd.

Jammer kan de link niet meer vinden. Misschien later alsnog.
 
Laatst bewerkt:

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#25
Als je over het "verhogen" van je trillingsfrequentie hebt, dan loop je tegen de onjuistheid aan dat je dan de zekerheid hebt om hogere, spirituele dimensies te bereiken, die dimensies die ook uit hogere trillingsfrequenties zouden bestaan, zo meen ik het begrepen te hebben.
Dat heb je met het woord "veranderen" niet, dus als je je trillingsfrequentie verandert d.m.v. meditatie, dan loop je niet tegen de onjuistheid aan dat je dan de zekerheid zou hebben om toegang tot alle spirituele dimensies te hebben, want met het woord "veranderen" hou je in ieder geval ruimte voor de mogelijkheid dat je jezelf open kan stellen voor een of meerdere spirituele dimensies, zonder meteen toegang te hebben tot alle spirituele dimensies waar alle soorten "onzichtbare wezens" leven. Als dat laatste waar zou zijn, dan kwamen we allemaal wel verhalen van mediterende mensen tegen die alle soorten onzichtbare wezens hadden waargenomen, wat dus niet het geval is.

En ik denk dat we qua wezen niet allemaal hetzelfde zijn, gelijkwaardig dat wel maar de een heeft meer affiniteit met een bepaalde dimensie (zoals de elven of buitenaards leven) dan de ander. Er zijn vermoed ik parallelle werelden met allemaal een eigen unieke frequentie. En ieder is net even anders afgestemd. Er is denk ik niet één onzichtbare wereld waarin je alles kunt vinden. Mijn gevoel zegt dat de trilling van de feeën een hele andere is dan die van de engelen of overleden dierbaren. Is niet meer of minder, gewoon anders.
Vandaar dus dat het woord "veranderen" bij mij meer ligt.
 
Laatst bewerkt:

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#26
We zijn dus menselijke wezens waarvan iedereen dus een eigen frequentie heeft, en ook als we allemaal spiritueel blijven ontwikkelen, zullen we niet allemaal op dezelfde spirituele dimensie afgestemd zijn.
Wat dus betekent dat we allemaal een eigen unieke frequentie behouden, zelfs als we allemaal spiritueel verlicht zijn. dat is belangrijk om te weten.
 

Christian

Bekend lid
Forum lid
#27
Mooi onderwerp. Mijn kleindochter van 3 die heeft het wel eens over. Op haar slaapkamer buurt ze wel eens met een man die op de vensterbank zit. Ook een vrouw die bij opa aan zijn bed zat.. Afgelopen dinsdag zat ik even op de babyfooncamera te kijken in haar slaapkamer. Daar kwam een mooie orb over har heen. Gebeurd wel meer op haar slaapkamer. We zijn wel wat gewend in huis haha.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#29
Gek om een horrorfilm gezien te hebben waarin een jonge kind ook een onzichtbare gezelschap had.
Een levend meisje samen met een dood meisje (geest). Dat dode geestmeisje (dat onder druk staat van een kwaadaardige demon) laat het levend meisje slechte dingen doen.

Mijn ervaringen zijn duidelijk veel leuker, omdat er bij mij niets kwaads achter zit en dat wil ik graag zo houden :D
 
Bovenaan Onderaan