• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Omgaan met entiteiten

Anna Oyca

Medewerker
Administrator
#1
Omgaan met entiteiten

Wanneer je hooggevoelig bent of je frequentie verhoogt ga je doorgaans steeds verfijnder voelen en waarnemen. Dan is de kans groot dat je je er op een gegeven moment in je leven bewust van wordt dat je, naast de energieën van de wereld om je heen en de fysiek belichaamde wezens daarin, ook te maken hebt met de onbelichaamde wezens: natuurwezens, engelen, elementalen, maar ook entiteiten.
Wat zijn entiteiten?

‘Entiteit’ is een brede term en je zou veel verschillende soorten entiteiten kunnen onderscheiden. Onder ‘entiteiten’ versta ik in dit artikel: mensen (of andere wezens) die overleden zijn en zich niet van hun huidige staat bewust zijn.
Wanneer mensen overlijden terwijl hun bewustzijn vernauwd is, zoals tijdens een ongeluk, een misdrijf, drugsgebruik, maar ook dementie of gewoon in hun slaap, kan het zijn dat ze zich niet helemaal bewust zijn van hun overlijden. Ze blijven als het ware een beetje hangen in hun oude gewoonten, hun oude sfeer en begrijpen niet goed wat er aan de hand is. Omdat ze zich niet in een fysiek lichaam bevinden, ervaren ze de tijd heel anders en kunnen ze decennialang, zelfs eeuwenlang in dezelfde staat blijven hangen zonder het door te hebben. Soms lijden ze eronder dat ze geen contact krijgen met de levenden om hen heen en voelen ze zich eenzaam.
Zo kunnen we zelf ook één of meerdere vorige levens hebben die nog ronddolen, onbewust van het feit dat ze overleden zijn. Dit zijn in wezen ook entiteiten, en omdat ze deel uitmaken van dezelfde ziel als onze huidige persoonlijkheid, is het belangrijk voor ons eigen welzijn en onze ontwikkeling deze te helpen en helen.
Een dolende entiteit uit een vorig leven: het Indiaanse meisje in de sneeuw.

Lees het volledig artikel op nieuwetijdskind.com of op reincarnatietherapie.com.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Silver

Bekend lid
Forum lid
#2
Dat is een lezenswaardig stukje Anna. Dank je wel.

Wat ik mis zijn de delen van levende mensen. Levende mensen die delen van zichzelf of innerlijke kind(eren) van zichzelf bij anderen droppen. Mijn zus gaat door een erg moeilijke tijd en die had een innerlijk kind bij mij gedropped. Ik voelde me afschuwelijk. Gelukkig meldde het kindje zichzelf anders had ik haar niet gevonden. Ze wilde ook niet terug naar mijn zus, want bij mij vond ze het fijner. Ik heb haar toen uitgelegd, dat ze werkelijk niet bij mij kon blijven, maar of ze het misschien fijn zou vinden om naar de Goddelijke Moeder te gaan. Gelukkig leek dat haar ook wel wat.
Ik heb de Goddelijke Moeder aangeroepen, die haar graag wilde meenemen en vervolgens dat kindje uit mijn systeem losgemaakt.

Een jongetje van 13 heeft een keertje zijn nogal gewelddadige dood uit zijn vorige leven bij mij gedropped. Ik had toen nog geen enkel know how van dit soort dingen. Ik wist wel dat het van dat jongetje was, waar ik een spelletje Stratego mee gespeeld had en beslist niet van mij.
Ik weet inmiddels dat mensen dat doen bij mij, ik weet ook dat ze het niet vanuit hun bewuste doen, dus ik kan het ze niet verwijten of zo. Ik voel me wel vaak behoorlijk belast.