Minder tekenen enzo?

Donna

Actief lid
Forum lid
#1
Na het vernemen van het onverwacht overlijden van een dierbaar persoon was ik mij nogal bewust van allerlei tekens, dromen over diegene, gevoel van dat hij er was.

Nu maanden later is dat minder geworden.
Hoe zit dat eigenlijk?
Denk nog dagelijks aan hem, wel minder intensief zeg maar.
Echter dringt het sinds een maand ongeveer pas door dat hij echt overleden is, kon het
t eerder niet bevatten..

Wel opvallend veel witte veertjes gezien, hoewel hier nou eenmaal vogels leven en ik er op lette denk ik tot ik niet zo heel lang geleden naar de lucht keek in mijn tuin en daar zo duidelijk een opstaande veer recht voor m'n neus zag in de lucht dus.

Heb het gegoogeld dus naar veren in de lucht, en dit soort veren wolken hebben een naam, zal het nog even opzoeken maar het was iig mooi.

Toch veel minder tekenen en dergelijken, zou daar een reden voor kunnen zijn?
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
#3
Ik denk dat het ook zo kan zijn dat iemand in het begin nog dicht bij de aarde is,.iemand wil laten weten dat het goed is, en hij of zij er eigenlijk nog is. En dat de persoon later weer even meer de eigen weg gaat in het hiernamaals. Een teken zo nu en dan zal er misschien gerust zijn maar iemand gaat zelf ook weer verder.
 

wolf robe

Bekend lid
Forum lid
#4
Misschien zocht je onbewust naar tekens in het begin? En nu je een poosje verder bent, minder intens aan hem denkt en het overlijden misschien geaccepteerd hebt, zoek je die tekens misschien minder?
 

Donna

Actief lid
Forum lid
#6
Bedankt voor jullie reacties.

Het zijn cirus wolken, nog even opgezocht.
Zag er dus maar één en deze stond prachtig rechtop en in een perfecte veer vorm zeg maar.

Het klopt dat ik er nu minder op let.
Eerder droomde ik ook wekelijks over hem, zeer duidelijk en vergat geen detail van de dromen had ik het idee.

Kan het zijn dat ik hoe verwend het klinkt, maar gewend ben aan tekenen en ze nu zie als teken ipv telkens een wonder?
Zag eerder in zoveel dingen een teken en dacht gelijk aan hem..


Uiteraard ben ik ontzettend dankbaar voor al het moois.
 

Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
#7
Wanneer je door een rouwproces gaat is die in het begin altijd het hevigst. In de loop van de tijd ga je hoe dan ook verwerken dat iemand er niet meer is. Een teken is mooi, en meerdere tekens zijn ook fijn om te ervaren. Maar die heb je soms nodig aan het begin van zo'n rouwproces en ze nemen vaak af wanneer het gewoon minder of niet meer nodig is.
Je zou daarvoor in de plaats op een speciale dag (b.v. een sterfdag of verjaardag) om een teken kunnen vragen van die persoon.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
#8
Donna gecondoleerd met dit verlies
Eem groot deel van onze gedachten en ervaringen verwerken we in onze dromen, zodat we steeds beter met een dergelijke ervaring om leren gaan.
Het kan daarom zijn dat het echte besef dat iemand er niet meer is pas later binnen komt..

Inderdaad opvallend dat je zoveel witte veertjes hebt gezien, wat bijzonder.. het deed mij direct denken aan wat Silver eerder ook al zij namelijk engelen.. Engelen steunen ons wanneer we hierom vragen, of wanneer we troost kunnen gebruiken.
Als je op zo'n moment goed naar je gevoel luistert kun je de magie van de engelen voelen, hoe meer je het toelaat hoe sterker het gevoel zal zijn.
 
Bovenaan Onderaan