• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Magnetiseur / spiritueel consult

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#1
Ik ben wel benieuwd of jullie weleens gebruik maken van een magnetiseur of spiritueel consult.
Hoe selecteer je bijvoorbeeld iemand, hoe weet je of iemand bij je past?
Wat is je ervaring ermee, was het wat je ervan had verwacht, bracht het je ook echt verder?

Ik heb wel ervaring met verschillende magnetiseurs omdat ik al zolang kamp met pijn door een gebrek aan doorstromen. Ik mediteer daar veel op en probeer zoveel mogelijk op te ruimen wat ik tegenkom als ik het weer laat stromen maar soms is het gewoon teveel en lukt het niet zo goed. Ik ben al de jaren dat ik mediteer al wel heel ver gekomen maar er is nog genoeg onderdrukte energie wat ik niet direct kan laten stromen doordat het me teveel is.

Nu weet ik van mezelf dat ik een heel gevoelig lijf heb, dat wat ik als enorme pijn registreer door een ander niet als zodanig waar te nemen is. Mijn fysio zegt bijvoorbeeld dat alle spieren heel ontspannen aanvoelen maar ik voel behoorlijke verkrampingen. Vandaar ook dat ik weet dat dit meer een energetisch probleem is dan een fysiek probleem.

Mijn eigen ervaringen zijn wisselend, ik heb ooit een magnetiseur gekend die mijn hele lijf kon laten ontspannen. Dat was echt magisch voor me, ik weet nog hoeveel energie ik kreeg, hoe creatief, doenerig en daadkrachtig ik werd. Maar dat vervaagde weer en ik kwam weer in de kramp terecht. Ik verhuisde en zocht een nieuwe magnetiseur maar dat werd een lange zoektocht. Wat de eerste bij mij kon bereiken, dat lukte de personen die ik daarna bezocht niet meer. Ik ervaarde wel effect hoor, in dat bepaalde gevoelens loskwamen maar ik werd er niet sterker van zoals bij de eerste. Vaak was het meer ontwrichtend dan dat de gevoelens in geborgenheid loskwamen en ik ze goed kon opvangen. In sommige gevallen voelde ik bijna helemaal niets, en dat vond ik met mijn gevoeligheid wel schokkend. Kennelijk zijn de verschillen tussen magnetiseurs erg groot, of is de dynamiek tussen mij de ander heel erg wisselend. Vandaar dat ik ook eens benieuwd ben naar ervaringen van anderen hierin.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
#2
Ik heb door de jaren heen wel aardig wat dingetjes geprobeerd.
Ik heb reiki en magnetiseer behandelingen gehad, dit was bij dezelfde persoon, maar de ene keer werkte het redelijk, en de andere keer merkte ik weer weinig. Ik weet niet waar dat aan lag. Op een gegeven moment ben ik er mee gestopt, omdat ik het idee kreeg dat ik teveel van die ander zijn systeem oppakte, en de intentie van de ander niet geheel bij mij voegde.

Ik heb electro iets gehad.ik weet niet meer hoe het precies heet. Ze meten dan al je organen door, en je krijgt, druppels gebaseerd op slangengif om je weer in een bepaalde conditie te krijgen.

Ik heb eens een levend bloedanalyse gehad , waarin ze je bloed helemaal uitdiepen en ze eventuele problemen oplossen met druppels.

Ik ben ook regelmatig bij Mediums geweest.

Ik heb van alles eigenlijk een beetje meegenomen. Nu doe ik vooral veel zelf. Ik pas regelmatig de Mir Methode toe, mediteer veel, dat werkt voor mij eigenlijk nog het beste.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#3
Ja mediteren werkt voor mij ook heel goed, al moet ik zeggen dat sommige healers mij hebben geholpen met een stukje bewustzijn. Waar verplaats ik de aandacht naartoe om meer heel te worden en hoe adem ik zodanig dat het geheel begint te stromen. Dat was heel waardevol en soms als mijn aandacht verslapt en ik dreig in oude patronen te vallen dan is zo'n opfrismoment wel heel goed om me weer op weg te helpen. Maar dat kan alleen bij healers die heel goed op me in kunnen voelen en dus weten wanneer en waar ik wel en niet stroom. Dat kunnen veel healers helemaal niet.

Ik ben laatst ook met iemand gestopt omdat teveel van diegene oppikte, dat voelde niet meer zuiver. Dat maakt het toch wel heel lastig steeds. En toch heb ik soms graag even hulp, gewoon omdat het veel is alleen. Omdat het hard werken is maar het is lastig om die hulp te vinden.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
#4
Soms als ik een naam hoor, dan weet ik onmiddellijk dat dat de persoon is die mij met een bepaald stuk kan helpen.
Andersom is ook zo. Iemand met kennis van zaken verwees mij naar een bepaald persoon en ik wist direct dat die persoon niet geschikt was voor mij. Helaas wilde ik niet eigenwijs zijn en ik ging dus toch. Dat heeft dan dus alleen maar geld gekost en niets opgeleverd.
Wat voor de een pudding is, is voor de ander vergif. Je kan dus alleen maar op jezelf vertrouwen.
en als ik jou was Rainbow dan ging ik dus naar die eerste magnetiseur terug. Ik ben wel voor een genezeres naar Engeland gereisd. Wat geeft dat?
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#5
Ja dat heb ik helaas niet, dat ik dat weet bij een bepaalde naam. Te lang al zoekende denk ik, dan wordt het minder scherp op dat gebied.

Ik ben ook nog weleens teruggegaan naar die eerste magnetiseur, zette me toen opnieuw in mijn kracht inderdaad. Weet nog dat ik terug kwam en ineens in opstand kwam tegen iemand, en dat ik dat totaal niet aan zag komen van mezelf. Zonder na te denken reageerde ik gewoon goed, dat was wel heel mooi. Gaf me veel inzicht in hoe het zou moeten zijn. En dat dat gewoon in me zit.

Deze persoon is helaas wel meer dan 3 uur reizen maar inderdaad kan er altijd naar terug.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
#6
Ja, dat lijkt me toch het beste, want weet je, iedereen kan zich magnetiseur noemen, maar jij wil iets goeds. Niet iemand die een weekeind workshop heeft gevolgd en het nu wel eventjes denkt te kunnen voor 90euro per uur.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#7
Ja inderdaad, ik ben daarom ook niet zo te spreken over reiki. Misschien door een gebrek aan positieve ervaringen maar door al die cursussen lijkt het net alsof iedereen dat zomaar kan leren. Dat een paar cursussen voldoende zijn. Maar lang niet iedereen is zuiver genoeg om dit werk te verrichten en ook al werk je met universele energie, je eigen wens en ego werkt er tussendoor.
 

Christian

Forum lid
Forum lid
#8
Ik ben ook met reiki begonnen. Puur om te kijken of mijn Bestaande magnetische eigenschappen verstekt kunnen worden. Weer een ervaring erbij denk ik dan maar. Ben zelf ook niet zo ff snel behandelen leren volgens het boekje
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#9
Ja ik snap je interesse, zeker als daar toch al een talent van je ligt. Dan zou ik ook zo'n cursus gaan doen, maar alleen een paar cursussen volgen is te simpel gesteld. Het hangt heel erg samen met je eigen persoonlijke ontwikkeling en het blijft natuurlijk ook iets unieks tussen twee individuen, met elk een eigen onderlinge uitwisseling.

Ben wel benieuwd hoe de cursus je verder geholpen heeft, als je daar iets over wilt vertellen?
Ja je eigen pad blijven volgen blijft belangrijk.
 

Christian

Forum lid
Forum lid
#10
Heb 2 weken terug mijn 1ste inwijding gehad. Hierdoor stijgt mijn vertrouwen in omgaan met energie en aanvoelen van energieën. Voelde wel aan als een aanvulling, bevestiging op wat er al zit. Donderdag 2de inwijding. Deze zijn 1 op 1 persoonlijk. Dan stroomt de energie het best. Je moet er voor openstaan en op ontekkingsreis gaan. En vooral vertrouwen op je intuïtie...