Karmadrager

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Dat begreep ik hoor, het punt is meer dat ik het zelf ook niet perse nodig vind. Maar dat ik me gewoon af en toe een beetje verveel, prikkels zoek en dan denk ik gooi er weer wat in, maar feitelijk denk ik dan een dag later, het had ook niet zo gehoeven.
Dus het voor een deel, hou ik rekening met jullie, wat helemaal niet nodig is dat begrijp ik, maar ook min of meer dat ik voor mezelf beter moet kijken wat ik er ingooi, en als ik me verveel ook andere dingen moet zoeken.
Want ik gooi er dan dingen in, die ook niet zo belangrijk zijn of die ik in een boek terug kan vinden in de kast, waarvan ik later denk, wilde ik het echt weten?

Eigenlijk gaat het er gewoon om, dat ik zin heb in een spirituele verfrissing, iets leer wat ik nog niet wist, of iets waarvan ik denk wat boeiend.
Maar misschien komt er juist ruimte door de ruimte dan niet op te vullen met andere dingen, maar plaats te maken voor datgeen.
Dus dat was het meer.

Iedereen zal ook een andere forumbehoefte hebben of reden hebben om aanwezig te zijn op het forum.
Soms ben je juist hierdoor de verfrissing voor iemand anders. Voor jou mag het uit verveling zijn, voor mij zijn het soms juist onderwerpen die mij weer prikkelen (of misschien weer iemand anders) en als je naar het aantal leden online kijkt dan merk je ook dat niet iedereen op alles reageert. Iedereen destilleert eruit waar ze iets mee kunnen of willen of ze scrollen er overheen als dit niet zo is. Een forum is en blijft meer dan éénrichtingsverkeer, dus ga er niet persé voor zitten maar accepteer wel dat je ongemerkt aan mensen toevoegt. <3 Dus gewoon lekker jezelf blijven!
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Nou ik ben dus drie dagen geleden met die vrouw van die website in zee gegaan. www.earthfathers.eu
Ik heb op geen enkele manier begrepen wat ze doet. Niks gevoeld ook. Maar de resultaten zijn er wel. Mijn zusje kwam me vanaf gene zijde bedanken, want door deze daad van mij zal haar volgende incarnatie beter zijn. Twee lichtwezens die bij mij zijn om mij extra bescherming te geven hebben aangekondigd dat ze binnenkort zullen vertrekken, omdat dan mijn eigen bescherming voldoende zal zijn en vanmorgen had ik voor het eerst van mijn leven een sensatie dat ik "in mijn eigen ruimte" zat.
Beetje weird allemaal, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Ik ben benieuwd wat er de komende negen maanden nog meer met me gaat gebeuren.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Wat mooi Silver :D. Onbewust heeft het dan toch zijn werk bij jou gedaan. Jouw wezen zat op dat spoor om bepaalde doelen voor jezelf te bereiken. Je was hard aan de slag. Want wat ik de laatste maanden van jouw hand heb gelezen heb je zelf ook niet stil gezeten. Er was veel meer dan deze website die deze deuren voor jou geopend hebben. Dan denk ik ook aan de stand van de planeten e.d. en je eigen constateringen daarbij. De combinatie van alles misschien? Echt mooi dit!
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Heerlijk Silver! Ik was al benieuwd hoe dat afgelopen was.
Ik krijg ook hulp van iemand waar ik in het begin maar weinig van begreep maar het werkte wel.
Nu voel ik het wel van binnen hoe het zit en hoe het werkt en dat ik dat eigenlijk al heel lang zo voel en intuïtief zo aanpak, alleen had ik nog nooit iemand gevonden die er woorden aan gaf. Ik verstond haar taal eigenlijk niet omdat de wijsheid van de ziel zo woordeloos is eigenlijk. Dat is dan soms gewoon iets weten of voelen en voelt dan soms in contact met anderen abacadabra omdat je er met niemand over kunt praten.
Ik heb nu wel geleerd dat er meerdere levels zijn van waaruit je kunt leven en praten, soms moet je het aardse even loslaten om te snappen wat een ander eigenlijk écht aan het doen is.
 
Bovenaan