Karmadrager

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Dat begreep ik hoor, het punt is meer dat ik het zelf ook niet perse nodig vind. Maar dat ik me gewoon af en toe een beetje verveel, prikkels zoek en dan denk ik gooi er weer wat in, maar feitelijk denk ik dan een dag later, het had ook niet zo gehoeven.
Dus het voor een deel, hou ik rekening met jullie, wat helemaal niet nodig is dat begrijp ik, maar ook min of meer dat ik voor mezelf beter moet kijken wat ik er ingooi, en als ik me verveel ook andere dingen moet zoeken.
Want ik gooi er dan dingen in, die ook niet zo belangrijk zijn of die ik in een boek terug kan vinden in de kast, waarvan ik later denk, wilde ik het echt weten?

Eigenlijk gaat het er gewoon om, dat ik zin heb in een spirituele verfrissing, iets leer wat ik nog niet wist, of iets waarvan ik denk wat boeiend.
Maar misschien komt er juist ruimte door de ruimte dan niet op te vullen met andere dingen, maar plaats te maken voor datgeen.
Dus dat was het meer.

Iedereen zal ook een andere forumbehoefte hebben of reden hebben om aanwezig te zijn op het forum.
Soms ben je juist hierdoor de verfrissing voor iemand anders. Voor jou mag het uit verveling zijn, voor mij zijn het soms juist onderwerpen die mij weer prikkelen (of misschien weer iemand anders) en als je naar het aantal leden online kijkt dan merk je ook dat niet iedereen op alles reageert. Iedereen destilleert eruit waar ze iets mee kunnen of willen of ze scrollen er overheen als dit niet zo is. Een forum is en blijft meer dan éénrichtingsverkeer, dus ga er niet persé voor zitten maar accepteer wel dat je ongemerkt aan mensen toevoegt. <3 Dus gewoon lekker jezelf blijven!
 
Bovenaan