Feeën, elfjes of natuurwezens

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Gelukkig kan ik onderscheid maken tussen onze wereld en de wereld die ik voor het gemak the faerie realm noem.
Als je twee werelden dwars over elkaar heen waarneemt, en je hebt er helemaal geen besef van dat andere mensen niet in staat zijn om the faerie realm waar te nemen, dan kunnen er ongemakkelijke situaties ontstaan.
Het is al heel wat als je jezelf open hebt gesteld voor iets wat door de massa afgedaan wordt als fantasie of sprookjes.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Visualisatiereizen zijn sjamanistische reizen, en daarvoor is er voor nodig dat je jezelf kunt ontspannen. Ik heb geen sjamaandrums nodig (nooit nodig gehad zelfs), al helemaal niet nu ik ervaren genoeg ben om mijn chakra's van binnenuit te voelen, zonder te visualiseren.
Maar door dat voelen van chakra's kan ik mezelf makkelijker ontspannen, en dus makkelijk beginnen aan een visualisatiereis, of sjamanistische reis.
In het "echte" (ach ja wat is echt?) leven hier op aarde, dus niet tijdens het visualiseren maar hier op aarde, wordt de scheidslijn tussen de gewone wereld en de faerie realm naar mijn ervaring steeds dunner. Ik ervaar overal die magische pracht om mij heen. Twee werelden dwars over elkaar heen waarnemen, en de faerie realm wordt met de dag steeds dominanter, zo heb ik de indruk. Lijkt wel alsof ik naar the faerie realm opgezogen word. Is dat misschien de reden waarom mensen ervoor gewaarschuwd worden, zodat mensen beter niet met fairies in aanraking te komen?
Maar de ervaringen die ik heb, zijn nooit pijnlijk, en ik word door de Fey Folk zeer goed behandeld. Zowel tijdens sjamanistische reizen als hier op aarde zeer goede ervaringen met de Fey. Ik zie dan ook geen reden om terughoudend te zijn om steeds dieper de wereld van fairies te betreden.
In ieder geval, mensen die totaal niet met spiritualiteit bezig willen houden, met die mensen kan ik beter niet over fairies hebben. Ik snap dan ook heel goed waar paranormaal begaafde kinderen tegenaan kunnen lopen, want zij denken dat alle mensen die paranormale werelden waar kunnen nemen en ook met paranormale wezens kunnen communiceren.
 
Laatst bewerkt:

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Afgelopen nacht mijn hoofdfairy veel duidelijker waargenomen. Ze is een witgeel of witgroen lichtwezentje en bij haar vleugels is ze lichtpaars. Steeds als ik naar dat lichtpaarse deel kijk, zie ik ook die mooie vleugels fladderen.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
In tegenstelling tot vroeger, heb ik mijn leven beter op orde, nu ik door mijn toegenomen zelfinzicht mezelf beter kan begrijpen dan voorheen, en kunnen zelfs andere mensen mij beter begrijpen als ik mijn levensverhaal zou vertellen. Maar er zullen altijd wel veel mensen zijn, die niet de hersencapaciteit hebben om mensen die anders zijn dan de massa te begrijpen.
In ieder geval kan ik zeggen, dat ik door mijn toegenomen zelfinzicht makkelijker vrede met mezelf heb, ook al ben ik door mijn onzichtbare handicap anders dan de massa. Dit zal ook van invloed zijn op mijn aarding.

Het is niet zo dat ik met de wereld van fairies bezig hou om het leven hier op aarde te ontsnappen. Het leven op aarde doet er juist heel veel toe.
Je kunt heel goed met spirituele dingen bezig zijn, zonder van dat aardse te vervreemden.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
De ervaringen met de Fey en het waarnemen van "The Faerie Realm", zouden ook wel mystieke ervaringen genoemd kunnen worden. Het zijn "paranormale" waarnemingen, en dat is omdat ik open sta voor de "paranormale" wereld.
Dat ik twee werelden dwars over elkaar heen waarneem, is prachtig. Maar het kan soms lastig zijn als je onder de mensen bent die niet openstaan voor het paranormale, want jij neemt dingen waar die zij niet kunnen waarnemen, en bij die mensen is het niet handig als je opvalt doordat je anders of meer waarneemt dan zij.
Toch hou ik van mijn paranormale vermogens, want ik zie het als iets wat bij mij hoort, zeker omdat het een enorme verrijking voor mijn leven is. Ik vind het fijn om de paranormale wereld te verkennen en mijn vermogens uit te breiden.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Paranormaal begaafde mensen zouden de paranormale wereld vaak als negatief ervaren.
Maar zo ervaar ik het zelf niet. Alleen, is het ook zo dat de ene paranormale mens de andere niet is.
En ik heb geen last van vreselijke dromen die later in het leven echt uitkomen. Er zijn helderziende mensen die al van te voren zien aankomen dat iemand gaat sterven en dat dit later ook nog echt gaat uitkomen. Zulke paranormale waarnemingen hoef ik echt niet, en gelukkig heb ik daar geen last van.
Positief paranormaal begaafd zijn, vind ik alleen maar geweldig.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Al een tijd hier niets geschreven.
Wat kan ik zeggen? The Fairy Sight, ook wel the second sight, domineert nu mijn gezichtsveld al 24/7 lang. En ik word zo geliefd door the fey folk dat het gewoon onmogelijk is om van ze af te komen.
En de hele bosomgeving zou mij heel graag verwelkomen als ik daar zou wandelen.

Ik vind het jammer dat het zo droog is. Het gras kleurt steeds meer geel en veel bomen lijden er ook onder. Niet goed voor de natuur.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Het is nou zelfs zo dat ik niet hoef te mediteren om zeer goed afgestemd te blijven op "the faerie realm". Nu is dat permanent en contact maken met mijn fairy gaat extreem makkelijk, terwijl ik al een week lang niet heb gemediteerd vanwege het extreem warme weer.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Overal waar ik vlinders tegen kan komen, zijn die vlinders graag bij mij. Daar word ik blij van.

En nou komende twee dagen proberen zo goed mogelijk door te komen, want de zomer is echt genadeloos dit jaar.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Ik heb al een aantal weken niet gemediteerd, toch heb ik mijn 'Second Sight' om fairies waar te nemen, behouden. Dit lijkt erop te wijzen dat het de fairies zelf zijn die bepalen of ze gezien willen worden door een mens. Ik zie mijn hoofdfairy wanneer ik wil, alhoewel ik die fairy 's avonds veel vaker te zien krijg omdat het licht van overdag dan niet langer meer zo hardnekkig mijn gezichtsveld domineert. Communiceren met mijn fairy doe ik wanneer ik wil, en ik krijg direct een reactie terug. Dit is dan 24/7 lang. Het vertrouwen dat die fairy in mij heeft, is extreem goed.
Maar ja, door de jaren heen zijn we alleen maar steeds meer aan elkaar gewend geraakt, en daardoor heeft het wederzijdse vertrouwen zo enorm kunnen groeien.

Interessant is hoe graag de vlinders bij mij aanwezig zijn. Ik heb wel eens meegemaakt dat er een vlinder 10 minuten lang op mijn huid bleef zitten.
 
Laatst bewerkt:

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Zonder mediteren neem ik twee werelden wel 24/7 lang waar, en het ziet er zo magisch uit. Maar het wordt nog veel mooier als ik mijn ogen sluit en alles dan donker is. Na een tijdje verschijnt er een lichtwezen voor mijn neus, de kleur is vaak groen en paars. Het ruikt lekker bloemig, of in ieder geval heeft het een zoete geur. Die ruik ik zo goed als 24/7 lang, alleen de geur is extra sterk wanneer ik mezelf van mijn omgeving afsluit en helemaal alleen met mijn fairy wil zijn. Soms voel ik ook nog een briesje door de aanwezigheid van die fairy. Communiceren met mijn fairy gaat erg makkelijk en dat 24/7 lang.
Ik stel wel eens vragen aan mijn fairy, en ik ontvang ook direct antwoorden.
Soms vraag ik wel eens af wat ik hier op aarde nog eigenlijk doe, of waar ik het eigenlijk nog voor doe om hier te zijn (de mensenwereld is een ijskoude en wrede wereld).
Doe het dan voor mij, krijg ik als antwoord terug. Fairy en ik zijn erg goede vrienden, niet kapot te krijgen zelfs. En ja, ik ben er graag voor degene, die mij zo lief heeft, daar doe ik het inderdaad voor.
Daarom vind ik het prima om hier op aarde te zijn als mens-zijnde. We leven om gelukkig te zijn, en ik voel er gelukkig door om zo voor mijn fairy te zijn, die tegelijkertijd er ook voor mij is. Ik mag genieten van de magische wereld die men wel "The Faerie Realm" zou kunnen noemen, en dat 24/7 lang. Ik word vergezeld door vlinders die mijn aanwezigheid verwelkomen. En in het donker zie ik mijn fairy friend als lichtwezen soms fladderend, dankzij de "fairy wings".

En hoe ik met mijn fairy omga. Al die do's en don'ts wat er in de boeken en op de websites staan als je fairies wilt ontmoeten, daar hou ik mij niet alles aan. Zo kan ik soms flauw overkomen met mijn woorden, maar mijn fairy kent mij te goed om het als serieus op te vatten.
 
Laatst bewerkt:

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Soms vraag ik wel eens af wat ik hier op aarde nog eigenlijk doe, of waar ik het eigenlijk nog voor doe om hier te zijn (de mensenwereld is een ijskoude en wrede wereld).
Doe het dan voor mij, krijg ik als antwoord terug.
Tja, er zullen mensen zijn, die vinden dat ik mezelf helemaal voor de mensenwereld moet geven om deze draaiend te houden.
De waarheid is echter dat veel mensen schijt aan mij hebben, en mij alleen zien als "useful idiot" om de mensenmaatschappij draaiend te houden, terwijl die maatschappij allang niet meer te redden is met die landverraders aan de macht. Ik heb de rode pil allang ingeslikt, en ik zie dat het alleen zin heeft om voor mezelf en the fey folk te zijn, want alleen dan ontvang ik nog liefde.

En dat is waarom ik hier op aarde ben. Om liefde te ervaren zodat je met je hele volle wezen beseft dat je er mag zijn.
Dat is waar een man ervoor zou doen.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Maar ervaar je dan niet dat er op het forum ook liefdevolle mensen zijn? Misschien ben je ze weinig tegengekomen maar ik ben er van overtuigd dat ook jij nog liefdevolle mensen kunt treffen in je leven op aarde.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Tijdens het hardlopen raakte een witte vlinder bijna mijn gezicht. Zo geweldig om te zien dat witte vlinders niet bang voor mij zijn en gewoon op mij afkomen.

En hier een leuke video.

 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Gisteravond raakte mijn natuurwezen niet alleen mijn gezicht, maar ook mijn handen aan. Ik voelde de aanraking als een koel briesje.
Ik zal altijd een fijne gezelschap hebben.
Verder zag ik dat natuurwezen ook wel, maar zulke helderziende waarnemingen zijn wel vaker door mij gedaan.

Ik kan mij voorstellen dat als je nog erg jong zou zijn, laten we zeggen 5 jaar oud, en je praat met zo'n wezen, dat dat de ouders de indruk kan geven dat je tegen een onzichtbare wezen zit te praten.
Maar er is niks engs aan, al kan men dat wel vinden, zeker in een donkere ruimte.
 
Bovenaan Onderaan