Feeën, elfjes of natuurwezens

Christian

Bekend lid
Forum lid
#83
Soms komt het eens voor dat ik de aanwezigheid van mijn fairy kan voelen terwijl ik in de mensenmassa ben. Wat er dan aan de hand is, is dat mijn trillingsfrequentie nog niet hardnekkig door de mensenmassa is aangetast, waardoor het voor mijn fairy op dat moment niet moeilijk is om op mij af te stemmen.
Dat bleef echter niet zo, want na een aantal minuten was de aanwezigheid van mijn fairy moeilijk voelbaar, laat staan dat ik haar kon horen. Na een anderhalf uur in de stad geweest te zijn, was de behoefte om weer naar huis te gaan groot, want teveel mensen zuigen mijn energie leeg. Niet alle mensen hebben deze uitwerking op mij.
Veel heeft het met mijn autisme en dus met mijn introverte energieveld te maken, maar niet alleen dat natuurlijk. Het is nu eenmaal een feit dat veel mensen absoluut geen positieve aura/energieveld hebben. De meditatietrainingen hebben er wel voor gezorgd dat ik energetisch beter afgeschermd was waardoor het flink langer duurde voordat ik bijna leeggezogen was.
Nu kan ik mezelf weer gerust opladen.

Dit geeft aan hoe belangrijk het is om de conditie van je energieveld te verbeteren. Het is letterlijk je schild tegen verkeerde mensen.
Haha, dat leegzuigen herken ik heel goed. Thuis is dan weer de oplaadklep voor mijn. Liefst in de tuin als het mooi weer is, op mijn hangmat tussen de zingende vogels. Er lopen veel energievampieren rond in een stad, meer dan in een dorp voel ik zo. Gr. Christian
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#84
Voelde zo straks een koel briesje bij mijn handen terwijl ik in een yogahouding zat, het was warm in mijn kamer.
Fairy: "Ja dat was ik!"
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#85
Ik had tijdens het douchen gedachten over hoe fijn ik het vond dat ik innerlijke vrede gevonden heb tijdens het mediteren en hoe lekker het is om door de prana-stroming omhoog gedreven te worden.
Kwam mijn fairy zomaar onverwacht mijn gedachtestroom onderbreken om te zeggen "Ik vind het mooi voor je, lief!"
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#87
Dat zou alleen maar mooi zijn.
Al ben ik de laatste tijd meer bezig met leren goed te aarden dan met feeën/fairies, maar nog altijd word ik geraakt door betoveringen uit de "Fairy Realm" en hoop ik dat er meer mensen zijn met soortgelijke ervaringen.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#88
Fairy en ik kennen elkaar al zo lang dat het gewoon ronduit vreemd is als we geen contact met elkaar zouden hebben. Er is ook helemaal geen voorzichtigheid meer voor nodig. Zo kan ik lekker erg ver gaan met plagen of ondeugend doen, zonder dat dat als pesten opgevat wordt.
Dat komt omdat er vertrouwen is tussen ons twee.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#89
De weerstand die ik vroeger nog kon voelen bij fairies die wat meer mensenschuw zijn dan andere fairies, die is nou weg. Ook zij vertrouwen mij meer dan ooit en voelen door mij totaal niet bedreigd. The fey folk is al een lange tijd aan mij gewend, en er zijn teveel fairies die positief over mij denken, waardoor ook de meer mensenschuwe fairies moeten erkennen dat ik niet zo ben als wat ze eerst dachten hoe ik zou zijn. De aanwezigheid van The Fey Folk voelt dan erg veilig aan, want ook veel fairies buiten die ene fairy om met wie ik eerst het meeste contact had, mogen mij heel erg graag.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#90
Er was even een periode dat ik niet veel met de fey bezig was, omdat ik met andere dingen bezig was. Ik werd dan echt gemist door mijn fairy, die graag weer contact met mij zocht. Die fairy was blij dat het contact weer hervat werd, maar ook the Fey Folk waar mijn fairy ertoe behoort, vond het fijn dat ik ook weer contact met haar zocht (alsof ik ook door dat hele Fey Folk gemist werd). Onder de Fey Folk ben ik geen vreemde meer, zeker niet nu ik geen weerstand meer voel bij fairies die de grootste moeite hebben om mensen echt te vertrouwen.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#91
Deze video is ook maar 3 maanden geleden geplaatst. Compleet overbodig als het hele fey folk je als vriend ziet, maar niet iedereen heeft dat geluk.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#92
Ook nu laat the fey folk mij gewoon toe volop te genieten van hun magie en hun heerlijk bloemige of zoete geur. Als die geur heel sterk aanwezig is, dan is het vaak zo dat mijn hoofdfairy en ik op dat moment erg dichtbij zijn, waarbij ik soms ook een zacht briesje ervaar ergens in mijn gezicht. The Fey is een prachtwezen(tje) dat kan vliegen, wellicht dat dat een briesje in mijn gezicht veroorzaakt.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#95
Als je de tekst niet kan lezen met die kleine of vage letters, sla deze afbeelding op je pc en open die afbeelding zodat je die kan vergroten.
Fairies blamed fallen electricity poles.PNG
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#96

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#97
Als je de tekst niet kan lezen met die kleine of vage letters, sla deze afbeelding op je pc en open die afbeelding zodat je die kan vergroten.
Ik heb de tekst even opgezocht:
FORCES other than the recent winds are being blamed for thwarting efforts to erect two large electricity poles near Sooey. The new power line, which will run along the Ballintogher road from Sooey, will pass over a local fairy fort, with one set of poles very close to it.
Contractors working for the ESB erected a number of sets of two poles (about 70 feet high) shortly before Christmas. However two poles erected within about 20 yards of the fairy fort were bent over by the wind in a short time. The workers returned and straightened the poles again just before Christmas. But over the holiday period both poles fell flat on the ground. Last week the contractors returned again and re-erected the poles yet again but by the following day one pole had fallen to the ground again and the other was bent over at an angle. The strong winds have been blamed for knocking the poles but a local man suggested that darker forces were at work as well. He pointed out that other poles in the line have not been affected in the same way. "Some of the others have bent over a bit but none have been knocked over completely like the two near the fort." He said people locally had great respect for the fairy fort and it had never been interfered with before for fear of what might happen.
Bron: friendsoftheirishenvironment.org

En voor de liefhebbers:
De vertaling via Google Translate:
FORCES anders dan de recente winden worden beschuldigd van het tegenwerken van pogingen om twee grote elektriciteitspalen in de buurt van Sooey op te richten. De nieuwe elektriciteitslijn, die langs de Ballintogher-weg vanuit Sooey zal lopen, zal over een lokaal sprookjesforfiel gaan, met een reeks palen er vlak bij.
Aannemers die voor de ESB werkten, bouwden kort voor Kerstmis een aantal sets van twee palen (ongeveer 70 voet hoog). Twee palen die op ongeveer 20 meter van het sprookjesachtige fort waren opgetrokken, werden echter in korte tijd door de wind gebogen. De arbeiders keerden terug en richtten de palen vlak voor Kerstmis weer op. Maar tijdens de vakantieperiode vielen beide palen plat op de grond. Vorige week kwamen de aannemers weer terug en richtten de palen opnieuw op, maar de volgende dag was de ene paal opnieuw op de grond gevallen en de andere was schuin omgebogen. De sterke winden zijn de schuld voor het slaan van de palen, maar een lokale man suggereerde dat er ook duistere krachten aan het werk waren. Hij wees erop dat andere palen in de rij niet op dezelfde manier zijn beïnvloed. "Sommige anderen hebben zich een beetje gebogen, maar geen enkele is volledig omvergeworpen zoals de twee bij het fort." Hij zei dat mensen ter plaatse groot respect hadden voor het sprookjesachtige fort en dat het nooit eerder werd bemoeid door angst voor wat er zou kunnen gebeuren.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#98
Tijdens het mediteren was er een moment dat mijn fairy mij ergens wou meenemen, een onbekende bosomgeving. Ik werd onverwacht vastgehouden door aardmannen vanuit onder de grond, waarbij mijn fairy mij te hulp schoot door tegen aardmannen (of Goblins zoals dat in het Engels wordt genoemd) te zeggen dat ze mij zelf naar hun leefgebied had geleid en ook dat ik helemaal niet op kwaad uit ben maar juist meer vrede wil. Daarna lieten de aardmannen mij toch los. Mij werd door de fairy verteld dat dit de aardmannen waren die in dit gebied leven. Het is een gebied waar een mens niet zomaar mag komen, maar omdat de fairy mij hierheen had geleid, dus niet omdat ik uit mezelf hierheen ben gekomen, was het een ander verhaal.
Ik beantwoordde de gebeurtenis als volgt: "Jullie aardmannen zijn vast en zeker getraumatiseerd geraakt door mensen die geen gevoel hebben voor het woud".
De aardmannen waren in het begin niet vriendelijk, maar waren toch bereid om even met mij te communiceren omdat de situatie nou eenmaal even zo was. Ze zeiden dat ze veel gezien hadden hoe mensen met de aarde omgingen, en dat ze daardoor een hekel aan mensen hadden. Nou dat verklaart ook veel. Ik zei tegen de aardmannen dat ik uit respect voor hen weer uit hun leefomgeving zal vertrekken, maar dat ze mij weer mogen ontmoeten als ze dat willen.
De aardmannen konden hun waardering voor mijn respect niet geheel verborgen houden, maar ze zeiden alsnog mij niet weer te willen ontmoeten. Daarop gaf ik een antwoord dat als ze toch van hun gedachte veranderen, dat ik alsnog bereid ben hen weer te ontmoeten. De aardmannen wilden daar misschien toch erover nadenken. Daarna vertrok ik uit hun leefomgeving en ging ik verder. Mijn fairy was een soort tolk toen de communicatie tussen mij en de aardmannen plaatsvond.

Waren die aardmannen dan die mensonvriendelijke fairies in Ierland waar ik een paar berichten terug nog over had? In ieder geval is het allemaal goed verlopen.
 
Laatst bewerkt:

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#99
Ik vroeg aan de fairy of er nog wat nieuws is over aardmannen. De aardmannen of goblins in dat onbekende bosgebied waar ik tijdens het mediteren heen ben geweest, zullen mij in ieder geval niet herinneren als een vijand.
Dat is goed om te weten. Wie weet wat dit in de toekomst gaat brengen, of misschien gaat er helemaal niets gebeuren. De tijd zal het leren.
De eerste indruk is het belangrijkste.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Hmm, Goblins worden hier ook genoemd. Toch ga ik contact met hen niet uit de weg, als zij daartoe bereid zijn.
Wie geen risico's durft te nemen, zal ook nooit een expert kunnen worden op het gebied van fairies. En daar komt bij, als ik steeds meer vrienden blijf maken in de fairy realm, zal ik ook meer aan veiligheid blijven winnen. Wat denk je wat voor een indruk gevaarlijke fairies van je zullen krijgen, als je wel heel erg veel fairy friends hebt? Zij zullen verrast worden dat er ook mensen bestaan die niet op oorlog en haat uit zijn, want veel vriendschappen hebben met the Fey is echt heel wat, en is onmogelijk als je oorlogszuchtig en vijandig bent.

En het is niet zonder reden waarom mijn beste fairy friend mij naar het gebied van aardmannen of Goblins stuurde, want die wist waarschijnlijk al dat ik niet echt in gevaar zou lopen. Met fairies als vrienden ben je ook veiliger als je met gevaarlijke fairies te maken krijgt.
Uiteindelijk kan ik misschien ook nog vrienden worden met gevaarlijker fairies, en dan kan ik met nog minder risico met nog gevaarlijker fairies in aanraking komen.

Ik heb geen idee waar dit uiteindelijk zal leiden, maar wie weet wat ik allemaal ontdek en wat voor moois er dan uit kan komen.

 
Bovenaan Onderaan