Feeën, elfjes of natuurwezens

Christian

Bekend lid
Forum lid
#83
Soms komt het eens voor dat ik de aanwezigheid van mijn fairy kan voelen terwijl ik in de mensenmassa ben. Wat er dan aan de hand is, is dat mijn trillingsfrequentie nog niet hardnekkig door de mensenmassa is aangetast, waardoor het voor mijn fairy op dat moment niet moeilijk is om op mij af te stemmen.
Dat bleef echter niet zo, want na een aantal minuten was de aanwezigheid van mijn fairy moeilijk voelbaar, laat staan dat ik haar kon horen. Na een anderhalf uur in de stad geweest te zijn, was de behoefte om weer naar huis te gaan groot, want teveel mensen zuigen mijn energie leeg. Niet alle mensen hebben deze uitwerking op mij.
Veel heeft het met mijn autisme en dus met mijn introverte energieveld te maken, maar niet alleen dat natuurlijk. Het is nu eenmaal een feit dat veel mensen absoluut geen positieve aura/energieveld hebben. De meditatietrainingen hebben er wel voor gezorgd dat ik energetisch beter afgeschermd was waardoor het flink langer duurde voordat ik bijna leeggezogen was.
Nu kan ik mezelf weer gerust opladen.

Dit geeft aan hoe belangrijk het is om de conditie van je energieveld te verbeteren. Het is letterlijk je schild tegen verkeerde mensen.
Haha, dat leegzuigen herken ik heel goed. Thuis is dan weer de oplaadklep voor mijn. Liefst in de tuin als het mooi weer is, op mijn hangmat tussen de zingende vogels. Er lopen veel energievampieren rond in een stad, meer dan in een dorp voel ik zo. Gr. Christian
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#84
Voelde zo straks een koel briesje bij mijn handen terwijl ik in een yogahouding zat, het was warm in mijn kamer.
Fairy: "Ja dat was ik!"
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#85
Ik had tijdens het douchen gedachten over hoe fijn ik het vond dat ik innerlijke vrede gevonden heb tijdens het mediteren en hoe lekker het is om door de prana-stroming omhoog gedreven te worden.
Kwam mijn fairy zomaar onverwacht mijn gedachtestroom onderbreken om te zeggen "Ik vind het mooi voor je, lief!"
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#87
Dat zou alleen maar mooi zijn.
Al ben ik de laatste tijd meer bezig met leren goed te aarden dan met feeën/fairies, maar nog altijd word ik geraakt door betoveringen uit de "Fairy Realm" en hoop ik dat er meer mensen zijn met soortgelijke ervaringen.
 
Bovenaan