Feeën, elfjes of natuurwezens

Muriel

Bekend lid
Forum lid
#61
Daar begint het denk ik al mee, met de kracht der verbeelding, verbeelding is het startpunt van ontvangen van leiding.
Als natuurwezen niet tot jouw kracht der verbeelding horen zul je sneller contact maken met andere wezens denk ik.

Ik las ergens als de natuurwezens contact met je willen maken en je hebt nog niet het vermogen om ze waar te nemen, zullen ze het mogelijk ook doen doordat je afbeeldingen, kaarten, of boeken treft met de natuurwezens erin.
Dat vind ik wel grappig want ik heb een paar maanden terug een kaart ontvangen van mijn tante met een elf erop.
En van het weekeind was ik bij iemand die heel toevallig de film Tinkerbell opzette.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#62
Ja, bepaalde wezens zul je ook sneller aantrekken dan de andere wezens, je verbeelding heeft hier wellicht ook invloed op.


Voelde zo straks alweer een briesje in mijn gezicht, daarna voelde ik dat ook bij een van mijn handen. Niet veel later voelde ik dat de fairy in mijn hoofdhaar zat, gevolgd door een stem in mijn hoofd: "Ja dat ben ik liefie!".

De aanwezigheid van die fairy gaat gepaard met een sterke bloemige of zoetige geur. Deze ervaar ik ook nu tijdens het typen.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#63
Nog vergeten erbij te zeggen. "Maak mij sterker" zei die fairy zo straks ook, maar dat was wel wat eerder in de avond.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#64
Engeland, Ierland en Schotland hebben heel veel prachtige omgevingen die absoluut magisch eruit zien.
Vooral voor Engeland geldt, liefst ver weg van steden als Londen zijn als je fairies daar wilt ontmoeten, want de grote Engelse steden hebben voor de meeste fairies (en ook voor mensen als ik) geen gunstige krachtveld meer met al die criminaliteit.

Dit hieronder is ergens in het westen van Ierland te vinden.

 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#65
Wij mensen creëren gezamenlijk een krachtveld. Dat krachtveld kan positief of negatief geladen zijn. Wil je dat fairies ook meer in de mensenwereld voorkomen zoals in de grote steden, creëer dan vooral een positieve krachtveld waar geen plaats is voor criminaliteit.

Maar dan moeten de Ieren in Ierland wel heel snel wakker worden.

 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#66
Altijd leuk dat mijn fairy reageert op wat ik doe. Zo vraagt die bijvoorbeeld wat ik aan het doen ben. Ook als ik wat minder goed voel door wat voor een reden dan ook, vraagt die fairy weleens met "Wat is er?".

Duidelijk een aanwezigheid die om mij geeft, dat is wel fijn natuurlijk.
Soms echter, moet ik zelfs duidelijk maken dat ik niet met die fairy kan praten of mee bezig kan houden, omdat ik bijvoorbeeld wil slapen.
Aangeven wat je wil of waar je eraan toe bent is ook belangrijk als je een fairy als vriend(in) hebt.
"Welteruste!" hoor ik die fairy wel eens zeggen als ik aangeef dat ik wil slapen.
Die fairy blijft ook dan graag dicht bij mij in de buurt.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#67
Bad luck caused by disturbed fairy forts is causing dips in a major road between County Kerry and County Cork, an Irish member of parliament has said.

Danny Healy-Rae told the Irish Times that issues with the N22 were caused by "numerous fairy forts in the area".

The road had previously been repaired but problems had reappeared.

Mr Healy-Rae said he shared local belief that "there was something in these places you shouldn't touch".
In Irish folklore, it is believed that disturbing areas, said to have strong connections to fairies, could bring bad luck or a curse.
Dat je op de site van BBC dit als nieuws tegenkomt.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#68
Iemand in de fb-groep "the little people in the forest" of zoiets, die schreef ook iets van "talking to my fairy", maar in ieder geval "my fairy".
Doet veel aan mezelf denken, want ik schrijf ook vaak "mijn fairy".

Mijn fairy zag er ook zo geweldig uit toen ik zo straks zat te mediteren. Het zijn echt mooie wezens die fairies. Verder hangt er overal om mij heen een doorzichtige nevel die er magisch of sprookjesachtig uitziet, net alsof de zon tussen de blaadjes door schijnt en dat je dan van die mooie zonnestralen ziet, alleen is het overal om mij heen en nog veel intenser.
Iets wat zo mooi is, moet haast wel fantasie of iets uit de sprookjeswereld zijn die niet in onze wereld bestaat, zou men haast denken. En toch die magische mooiheid of schoonheid om mij heen alsof ik zelf in de sprookjeswereld leef, maar dan gewoon in onze wereld.
Zoiets kan je wereld op zijn kop zetten, vooral als er heel wat "fantasiewezens" ook nog geen fantasiewezens bleken te zijn.

Update: ah, dat is ook nog zo, die heerlijke bloemige of zoetige geur :Dance:
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#70
Ik voel mij niet eenzaam als ik in mijn eentje in het donker zit, omdat er altijd een liefdevolle aanwezigheid bij mij is, en de liefde die ik ervaar is ongekend.
"Je bent van mij"
"Ik mag jou"
"Blijf bij mij"
"Je komt niet van mij af"
"Je betekent veel voor mij"

Uit de gesprekken met mijn fairy blijkt dat ook zij net als heleboel andere fairies veel moeite hebben om onder de mensen te zijn, het lukte haar zelfs niet om haar mensenschuwheid te verbergen. Toen ik zei dat ik ook een mens ben, reageerde die fairy met "Maar bij jou voel ik wel erg op mijn gemak, je geeft tenminste veel om ons". En met "ons" bedoelde ze haar soort.
Het is mij ook opgevallen dat als het voor mij even niet anders opzit dan onder de mensen te zijn, zoals wanneer ik echt naar de binnenstad moet fietsen om daar boodschappen te doen, dat de aanwezigheid van mijn fairy veel minder duidelijk te ervaren is. Zelfs thuis merk ik dat de aanwezigheid van mijn fairy minder goed te ervaren is, als iedereen (dus ik ook) hier 's avonds aan de tafel zit om te eten. Als ik later dan naar mijn eigen kamer ga, dan valt de aanwezigheid van die fairy ineens veel sterker op en de bloemige/zoetige geur overvalt mij dan zelfs, omdat mijn fairy en ik dan alleen zijn.
Dit kan ook buiten mijn eigen kamer gebeuren als er buiten mij om verder niemand thuis is.
 
Laatst bewerkt:

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#71
Ik ben bezig een stevige kundalini-uitbarsting te doorstaan. Afgelopen nachten niet goed geslapen, maar aan mijn gezicht is te zien dat mijn gezondheid toch flink beter is geworden omdat ik opvallend weinig last heb van rosacea-uitbraken.
Ik vertrouw dan ook helemaal op mijn kundalini-proces. Ongezonde delen in je lichaam hebben een ongezonde energiefrequentie en het is juist de kundalini die hier snel een verandering zal brengen.

Wat ik kan doen is ophouden laat in de avond te mediteren om het kundalini-proces minder wild te laten verlopen, maar ik moet er gewoon doorheen. Dit is een onderdeel van mijn spirituele ontwikkeling, en het biedt mij de gelegenheid om nog verder te komen wat mijn energiefrequentie betreft.
Het resultaat zal zijn dat ik een betere gezondheid zal genieten en dat ik dan nog dichter bij de dimensie van fairies kom, als het zwaarste gedeelte van mijn kundalini-proces erop zit.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#72
De heftige kundalini-uitbarsting van de afgelopen dagen is rustiger geworden. Afgelopen nacht dan ook veel beter en langer kunnen slapen die de erge vermoeidheid deed verdrijven.
Ondertussen is mijn energetische toestand wel veranderd en een of meerdere geblokkeerde energiekanalen zijn ook wat verder geopend waardoor er niet langer meer zoveel druk op de blokkades wordt uitgeoefend, omdat de energie nu steeds beter erdoorheen kan stromen.
Nadelige effecten worden dan ook veel minder.
Ongezonde energiefrequenties in mijn lichaam hebben plaats gemaakt voor een gezondere energiefrequentie.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#73
We weten wel wat ze in Engeland, Ierland en Schotland bedoelen met "The Little People". We weten ook dat de Fey vooral bij de Keltische folklore bekend is.
Nog minder bekend is volgens mij de Nederlandse folklore. Ook hier hebben we dus onze eigen "Little People".
https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Dutch_legendary_creatures
Witte Wieven zouden de Nederlandse Fey Folk kunnen zijn, maar wellicht zijn dat elfenwezens.

Ik woon niet in Ierland of nog meer van dat soort "feeënlanden", toch is het mij keer op keer duidelijk dat mijn fairy gewoon feeënvleugels heeft.
Dus "fairies with wings" tref je ook hier in Nederland aan.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#74
Om ook even hierop terug te komen.

Het is mij ook opgevallen dat als het voor mij even niet anders opzit dan onder de mensen te zijn, zoals wanneer ik echt naar de binnenstad moet fietsen om daar boodschappen te doen, dat de aanwezigheid van mijn fairy veel minder duidelijk te ervaren is. Zelfs thuis merk ik dat de aanwezigheid van mijn fairy minder goed te ervaren is, als iedereen (dus ik ook) hier 's avonds aan de tafel zit om te eten.
De gesprekken tussen mijn fairy en mij gaan soms erg diep [a112.gif]
Daarom dus dat ik maar een paar stukken uit het gesprek met anderen kan delen..

Ik: "Kan je mij telepathisch ook even goed verstaan als wanneer ik hardop praat of niet?"
Fairy: "Jawel hoor, ik kan je goed verstaan"
Ik: "Ah mooi zo"

Na een paar minuten.

Fairy: "Jij en ik zullen altijd met elkaar verbonden blijven"
Ik: "Dat is fijn, maar toch ontkom ik er niet aan om onder de mensen te zijn, wat doe je dan?"
Fairy: "Dan verberg ik me, en bij jou voel ik mij veilig dus dan lukt het wel"
Ik: "Dat verklaart waarom je aanwezigheid minder goed te ervaren is als ik onder de mensen moet zijn"
Fairy: "Ja, maar mij raak je niet kwijt"
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#76
Dat ziet er wel interessant uit Silver, en het is niet ver bij mij vandaan.
Maar de prijs vind ik inderdaad erg hoog. en wat je ervoor krijgt is niet wat ik denk dat het mij veel nieuws zal brengen.
Het waarnemen van natuurwezens doe ik al, ook ermee communiceren gaat zonder problemen. De betovering in de natuur neem ik ook al waar.
En op het gebied van self-healing heb ik al interessante resultaten bereikt. Ik kan mijn huidaandoening (rosacea) heel goed onder bedwang houden, nog even en het is zelfs volledig genezen.

In ieder geval bedankt dat je dit mee wilde geven.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#77
Soms komt het eens voor dat ik de aanwezigheid van mijn fairy kan voelen terwijl ik in de mensenmassa ben. Wat er dan aan de hand is, is dat mijn trillingsfrequentie nog niet hardnekkig door de mensenmassa is aangetast, waardoor het voor mijn fairy op dat moment niet moeilijk is om op mij af te stemmen.
Dat bleef echter niet zo, want na een aantal minuten was de aanwezigheid van mijn fairy moeilijk voelbaar, laat staan dat ik haar kon horen. Na een anderhalf uur in de stad geweest te zijn, was de behoefte om weer naar huis te gaan groot, want teveel mensen zuigen mijn energie leeg. Niet alle mensen hebben deze uitwerking op mij.
Veel heeft het met mijn autisme en dus met mijn introverte energieveld te maken, maar niet alleen dat natuurlijk. Het is nu eenmaal een feit dat veel mensen absoluut geen positieve aura/energieveld hebben. De meditatietrainingen hebben er wel voor gezorgd dat ik energetisch beter afgeschermd was waardoor het flink langer duurde voordat ik bijna leeggezogen was.
Nu kan ik mezelf weer gerust opladen.

Dit geeft aan hoe belangrijk het is om de conditie van je energieveld te verbeteren. Het is letterlijk je schild tegen verkeerde mensen.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#78
Naast mijn "hoofdfairy" zag ik 's nachts ook meerdere fairy beings in mijn donkere slaapkamer rondvliegen of ronddansen, alsof het hele Fey Folk zichzelf aan mij durfde te laten zien.
Waar Ierse feeëngelovigen vroeger echt het bos introkken om soortgelijks mee te mogen maken (vaak zonder succes), lag ik gewoon onder de dekens in mijn donkere slaapkamer.
Dan moeten "The Fey Folk" en ik haast wel erg goed met elkaar bevriend zijn.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#80
Nou ben ik een tijd niet zo actief met fairies bezig geweest, maar ik kan net zo gemakkelijk zo actief met fairies bezig zijn als vorige keer.
En elke nacht ervaar ik de aanwezigheid van een of meerdere fairies.
Voor eeuwig met "the Fey Folk" bevriend dus.
 
Bovenaan Onderaan