• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Feeën, elfjes of natuurwezens

gouwepeer

Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#41
Een quote uit die link:
Slachtoffers ervaren een gevoel dat er een krachtige, duistere kracht in de buurt is, en voelen dreigend gevaar. Dit leidt er meestal toe dat de persoon ertoe wordt aangezet om het gebied te ontvluchten, wanhopig op zoek naar de beschaving.
Het lijkt mij dat hier ook een oorzaak voor moet zijn (slecht geaard of zelf op een te lage frequentie zitten). Verder kunnen bossen soms een mysterieus gevoel geven.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#42
De natuurgeesten van het woud kunnen eng en gevaarlijk zijn. Er zijn verhalen bekend van mensen die in de bossen natuurwezens of fairies tegenkwamen, waarbij het niet goed afliep. Ik vraag mij bij dit soort gebeurtenissen af of er niet veel meer achter zit dan wat we denken.
Een keer kwam ik in het boek een verhaal tegen van een soort fairy-therapeute die een cliënt had. Die cliënt had te maken met kwade fairies, er werd zelfs een ziel van een kind uit die familie naar het hiernamaals gestuurd. Het bleek dat de familie van die man vroeger een boom had omgekapt die voor fairies erg heilig waren.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#43
Er zijn maar heel erg weinig mensen die feeën waargenomen hebben. Als je buiten dit forum om meerdere spirituele forums gaat bezoeken, dan kom je veel meer over engelen, gidsen en geesten tegen dan over feeën. Bijna niemand heeft het over feeën. Op Facebook in de spirituele groepen heeft er zo goed als niemand over feeën, maar wel over geesten, gidsen en foto's lezen. Over draken kom je heel soms wel tegen.
En daardoor heb ik de indruk bijna de enige Nederlander te zijn die feeën waar kan nemen. De meeste mensen in mijn omgeving zullen mij voor gek uitmaken als ik ze zou vertellen dat ik in feeën geloof, laat staan ook nog in het echt gezien te hebben en dan ook nog met feeënvleugels.

Zelfs mensen die in Ierland opgegroeid zijn en die veel over feeën denken te weten, hebben meestal nog nooit een fairy in het echt gezien, ondanks dat het geloof in feeën vooral in Ierse mensen ingebakken zit.

De weg die ik bewandel is zeer uniek te noemen. Het betekent dus dat ik heel veel zelf moet gaan ontdekken, en ik heb al veel ervaringen mee mogen maken die sprookjesliefhebbers ook graag zouden willen meemaken.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
#44
Misschien weten niet alle mensen dat ze feeën waargenomen hebben. Ik las ergens dat ze vaak even lang als mensen zijn, en zich ook tonen met zo een uiterlijk.
Jij hebt dan de vleugels waargenomen maar misschien hebben anderen de vleugels niet waargenomen maar alleen de feeën verschijning zonder zicht op de vleugels.
Ik zag een site met fotos van feeën, en als ik er eentje zou zien in het echt, dan zou ik misschien ook denken dat het een engel of een gids is.
Maar wat is een Gids? Dat zou ook mogelijk een fee kunnen zijn, of een engel, of een ander natuurwezen.
Ik weet niet hoe je de vleugels dan waarneemt? Heeft een fee die achter op haar rug? Of zie je ze ook goed als ze met haar gezicht naar je toestaat?
Ik neem mijn Gidsen eigenlijk altijd waar van de voorkant, dus weet ook niet zozeer hoe ze er van achter uitzien...Ik kan me voorstellen dat als je zo een verschijning in een bos ziet je sneller denkt het zou een fee kunnen zijn dan dat je haar thuis ziet.


I
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#45
Ja, als je feeën met vleugels kan waarnemen, dan zijn feeënvleugels het meest moeilijkst te zien, maar als de fee zichzelf echt heel goed aan mij laat zien als een soort mistachtige lichtwezen, dan merk ik vooral dat snelle gefladder van vleugels op en het briesje wat er daar van af komt. Hierbij ben ik gewoon wakker en ben dan absoluut niet in een slaperige toestand.
Maar tijdens de heldere dromen en astrale projectie heb ik de fee nog veel duidelijker gezien waarbij ik de vleugels nog duidelijker zag dan wanneer ik niet in een (half)slaperige toestand zou bevinden. Daar zag ik ook duidelijk dat ze vleugels achter op haar rug had (en heeft).

Verder merk ik dat er overal om mij heen een soort sprookjesachtige of wazige tint aanwezig is. De wereld om mij heen ziet er ongeveer zo uit maar dan nog magischer en niet alleen als de zon tussen de blaadjes schijnt.

Sprookjesachtige tint.jpg
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#46
Tegenwoordig ook overdag goed in staat om de fairy vrij goed duidelijk waar te nemen terwijl ik aan het mediteren ben, de feeënvleugels fladderen zo mooi en dat zo vlak voor mijn gezicht, hou ik van.

Op dat moment was het buiten nog goed licht met veel zonneschijn, wat voor beginners helemaal geen goed moment is om fairies te leren waarnemen.
Oké, ik had mijn ogen gesloten toen ik aan het mediteren was, maar ook dan kwam er natuurlijk meer licht binnen dan wanneer het buiten donker zou zijn.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#47
Deze video laat zien wat de tekenen zijn als je met een fairy te maken hebt. Veel van die tekenen die in de video worden weergegeven, herken ik al te goed. Het zijn vooral deze tekenen die ik bij mezelf herken.

- Onverklaarbaar verlies van tijdsbesef
- Oncontroleerbare gelach
- Een briesje in mijn gezicht
- Het gevoel dat er een insect in mijn haar bevindt terwijl dat niet zo is


 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
#48
Communicatie met een fairy verloopt niet bij iedereen even lekker.

Gesprek met een fee van iemand anders - Copy.PNG
Iemand van deze site die dit gesprek heeft gehad.
https://www.realitywalker.com/natur...airies-devas/how-i-saw-a-fairy-nature-spirit/

Uit respect voor de Fey kan ik niet alle gesprekken die tussen mij en mijn fairy plaats hebben gevonden met de wereld van mensen delen, maar de gesprekken gaan er bij mij echt niet zo aan toe als hoe het bij iemand anders hierboven gegaan is.