• Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Engelengetallen van 1 tot en met 999

Ankh

Forum lid
Forum lid
#1
De laatste weken ben ik mij gaan interesseren voor engelengetallen ook wel meestergetallen genoemd, en hun betekenis. Vooral omdat ik in het dagelijks leven steeds vaker dezelfde getallen tegen kom.

Nu ben ik tijdens mijn zoektocht over de betekenissen op een leuke website terecht gekomen waar de nummers 1 tot en met 999 worden besproken. Het is een enorme hoeveelheid tekst dus ik plaats hier de link. [angel5.gif]

https://marreiki.wordpress.com/2015/02/11/engelen-getallen-doreen-virtue/
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Ankh

Forum lid
Forum lid
#3
[zon] Persoonlijk kom ik regelmatig vaste combinaties van 3 cijfers tegen. Deze getallen blijven zich in mijn directe omgeving herhalen. Daardoor heb ik het gevoel, dat het engelen getallen kunnen zijn. Mocht jij ook een dergelijke ervaring hebben, dan is het via onderstaande link eenvoudig om de betekenis te achterhalen. De getallen 000, 100 tot en met 999 kunnen op de calculator ingevoerd worden. Vervolgens druk je op enter en de betekenis van het getal wordt onthuld.

Veel plezier!

http://www.orakels.net/numerologie/engelengetallen
 
Laatst bewerkt door een moderator: