Energetische koorden

Avalonxx

Nieuw lid
Forum lid
#1
Goedemiddag op deze mooie dag allemaal!

mijn eerste vraag op dit forum. (Voorheen op het andere forum bekend; volgens mij onder Gewoon Gerard).

Ik heb begrepen dat mensen onderling verbonden zijn met energetische koorden. En dat deze ook via verschillende chakras aangehecht kunnen zitten.
Momenteel heb ik een vriendin en soms voel ik haar. Als ik dan kijk op Whatsapp zie ik dat zij online is geweest, echter zijn er met mij geen berichten uitgewisseld.

Kan iemand mij uitleggen hoe het kan dat ik haar dan wel voel. Het is niet de eerste keer namelijk dat ik dit voel, haar online zie, maar geen bericht(en) heb uitgewisseld.

En dat vind ik eigenlijk wel verwarrend. Iemand een uitleg wat dit kan zijn?

Groeten Gerard
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#2
Hoi Avalonxx, welkom op dit forum :)
Als je een band met iemand hebt (energetisch koord) kan je zodanig op elkaar afgestemd zijn dat je dat soort dingen voelt. Vergelijk het maar met een radio die op een bepaalde zender staat afgesteld.
 

Avalonxx

Nieuw lid
Forum lid
#3
Ok, dat snap ik inderdaad. In het verleden heb ik dit met iemand nog veel sterker gehad.

Alleen vraag ik mij af wat de reden is dat ik haar de ene keer wel voel en de andere keer niet. Zal dit dan liggen aan wat zij dan leest op dat moment en tijdens het lezen een link met mij legt (om één of andere reden?)
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#4
Ik denk dat wanneer je een lijntje met iemand hebt, je het voelt wanneer diegene aan je denkt / met je bezig is. Beetje zoals wanneer je in een drukke ruimte bent met allemaal geluiden je die wel hoort maar niet echt registreert. Pas wanneer iemand je naam roept ga je registreren en wordt je alert.
Ik denk trouwens dat mensen ook lijntjes naar je uit kunnen gooien, het zijn niet altijd lijntjes die je zelf gemaakt hebt alleen wel geaccepteerd hebt.

Ik merk het vaak trouwens ook op indien er een grote verandering van energie is bij iemand waar ik een lijntje mee heb. Dan hoeft diegene niet met mij bezig te zijn maar kan ik wel op afstand voelen dat iemand ineens heeel blij / verliefd / ziek / angstig is geworden. Dan is het gewoon de verandering die mij alert maakt en ervoor zorgt dat ik even invoel.

Ik vraag me weleens af of het wel normaal is al die lijntjes, volgens mij is het beter om ze weer door te knippen. Misschien dat je de meest intieme kring behoudt, zoals je kinderen en je partner maar ik vraag me weleens af waar het allemaal goed voor is. Maar dat terzijde :)
 
Bovenaan Onderaan