Astraal reizen

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik ga nu mijn bed en nachtrust visualiseren ;) Gelukkig een wat koelere nacht. Welterusten .:zonnig:.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ga ook liggen, ik heb het morgen onwijs druk, ik lig weer veel te laat...
Ik ga creëren dat ik morgen fit opsta, en een productieve dag heb.
Dus ik zeg nu, ik sta morgen fit weer op en ik heb een dag waar ik blij mee ben.
En in gedachten zie ik me al opstaan in fitte toestand en van alles doen.
Nu hoef ik er verder niks meer mee want het is al zo

Welterusten.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
Slaap well allemaal.

Een mens kan vaak meer dan hij zelf kan beseffen, terwijl het besef komt met de jaren.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik blijf het prachtig vinden hoe het werkt.
Ik heb het dan gisteravond zo gedaan als ik schreef en er verder geen gedachten meer aan gegeven. Daar raak je ook getraind in, alsof je er meteen een gedachtenstop opzet, ook een beetje alsof je een bestelling in een restaurant doet, dan ga je er ook vanuit dat het komt en vraag je er niet weer na.
Ik ga het ook een keer proberen met astraal reizen maar dan vraag ik erbij of het kan zonder de gevoelens van draaierigheid, misselijkheid.. maar dan moet ik ook niet het woord zonder gebruiken want dat werkt averechts...
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Maar niet iedereen hoeft ook visueel ingesteld te zijn om te creeren.
Je kunt je voorstellen dat je in een bos loopt. De een zal.het dan ook voor zich zien, de bomen, de lichtinval. De ander zal het meer horen, het ritselen van bladeren bijvoorbeeld. Weer een ander ruikt de bosgeur in gedachten. Weer een ander voelt de bomen, de grond. Bij een ieder is iets anders sterker.
Bij mij werkt het iets willen creeren, het sterkste door het gevoel te voelen en op te roepen dat ik heb alsof iets er al is. En maar een enkele gedachte de lucht in te zenden.
Bij mij is het gevoel en het gehoor vaak ook sterker. Wanneer ik visualiseer voer ik ook vaak hele gesprekken met de personen die daar dan mee te maken hebben. Je hoort zijn stem dan wel niet echt, maar zo lijkt het wel dan. Zo goed stel ik me dan voor hoe dat gesprek verloopt.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Dat is ook mooi Nicole, ik herken dat ook wel met stemmen, ik kan stemmen van mensen uit vroeger tijden die ik soms 20 jaar niet gezien heb of langer me zo weer in mijn hoofd halen.

Ik heb een opleiding gedaan voor Hypnotherapeut, en daarin leerde ik hoe je dan iemand het best in en bepaalde staat kunt krijgen voor een regressie bijvoorbeeld. Je stelt dan eerst vast met welk zintuig iemand het best oproept, met de oren, of de ogen, de tast , het gevoel, of de reuk. En zo waren er meer factoren waar je rekening mee moest houden in visualisaties of regressies die bijdroegen aan een resultaat.
Ook leerde ik allemaal verschillende methodes hoe je iemand of jezelf het best in trance of meditatieve staat kunt brengen. Er zijn er ontzettend veel. Want zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende manieren. Ik gebruik ze nu nog dikwijls op mezelf voor allerlei doeleinden. Als ik bijvoorbeeld naar de tandarts ga en gespannen ben.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
Oh nee inderdaad zeg! Doet me denken aan die dementors uit Harry Potter (misschien is het ook wel een afbeelding daarvan haha)
Ja, klopt Nicole. Deze afbeelding kwam dicht in de buurt van mijn ervaring. Zo zag ik het ongeveer voor me. Alleen waren ze niet zo duidelijk zichtbaar, eerder transparant. En ik hoefde geen 'patrones' te doen om mijzelf te beschermen ;)
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Inmiddels zijn we een dikke maand verder. Ik heb 2 boeken over dit thema thuis liggen. Reis uit je lichaam van Graham Nicholls en uittredingen van Monroe. In die eerste ben ik nu bezig. Erg interessant boek en veel dingen zijn herkenbaar.

De momenten voor de uittredingen noemt hij vibratietoestand. Het is dan dat je een heftige trilling voelt. Dit heb ik een aantal keer ervaren, meestal zonder dat een uittreding volgt. Ik heb ontdekt dat ik dit sneller krijg wanneer ik op m‘n zij lig. (Mediteren doe ik normaal op m‘n rug) Soms hoef ik daar niet eens wat voor te doen. Vannacht na het mediteren, toen ik wilde gaan slapen kwam het dus weer opzetten. Maar het voelde niet meer zo vreemd als eerst. Alsof ik er meer aan gewend ben.

Al snel zweefde ik daarna boven onze straat. En dat heb ik nog niet eerder gehad. Eerdere keren (ook spontaan) bleef ik echt in m‘n kamer en had ik weinig controle. Controle was nu geen probleem, me een beetje in de omgeving verplaatsen was geen probleem. Het beeld van de straat was er wel niet 100% misschien heeft dat te maken omdat ik voel alsof ik op 2 plaatsen ben.

In het boek had ik net gelezen dat je je ook kunt verplaatsen naar t verleden/vorige levens. Ik probeerde me daar op te concentreren en misschien ging ik daarmee een stap te snel. Ironisch mijn dagkaart van gisteren had als boodschap: niet alles tegelijk doen. Iets in die zin. (reizen naar m‘n favoriete acteur zal vast niet werken ;)) (al zou ik graag een volgende keer verder dan aarde willen reizen of naar Engeland, maar alles op z‘n tijd.) Ik kwam wel ergens terecht maar kon het niet plaatsen. Misschien had ik het op moeten schrijven daarna, maar ik zag ineens dat het half 3 was toen ik weer terug was. En de afgelopen nacht had ik ook al niet veel kunnen slapen.

Maar goed, wederom een mooie ervaring. Eigenlijk mooier dan eerdere want het voelde meer vertrouwd. En wederom zei ik tegen mezelf dat ik dit kan. Ik heb in het verleden zo vaak gedacht dat ik dingen niet kan maar dat is dus echt niet waar. Er is nu echt een transformatie gaande.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Staan de gevaren van astraal reizen ook in de boeken beschreven? Ik heb het een paar keer per ongeluk gehad, vlak voor het slapen gaan en daarna werd het zo makkelijk dat ik de hele dag door in en uit kon gaan. Ik ben destijds wel gewaarschuwd dat het lijntje kan breken, ik heb ook dingen gezien die je eigenlijk niet wilt zien. Ik begrijp dat het heel mooi kan zijn maar vraag me of het wel de bedoeling is om je lichaam te verlaten. Je kunt in meditatie, in je lijf, ook hele reizen maken en contact maken met allerlei energieën. Maar dan ben je tenminste wel veilig in je eigen lichaam, goed geaard en bestand tegen mindere dingen.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Ik ben destijds wel gewaarschuwd dat het lijntje kan breken
In een hoofdstuk geeft hij aandacht aan de veel gestelde vragen, om de angsten van mensen weg te nemen. Waarvan deze vraag er een van is. Hij zegt dat dat niet zomaar kan.

Het is ook maar hoe je er zelf in staat. Als je je er niet prettig bij voelt, moet je het niet doen. Dat is bij alles.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Mm ik weet het niet hoor, ik vond het destijds ook niet eng. Grappig zelfs, was ook nog jong, een tiener. Vond het wel een leuk experiment. Totdat ik gewaarschuwd werd en ik voelde dat ze gelijk had (kippenvel).

Maar het is natuurlijk helemaal aan jou of het goed voelt of niet. Ik maakte er destijds een beetje een spelletje van. Is ook niet goed.
 
Bovenaan