Astraal reizen

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik ga nu mijn bed en nachtrust visualiseren ;) Gelukkig een wat koelere nacht. Welterusten .:zonnig:.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ga ook liggen, ik heb het morgen onwijs druk, ik lig weer veel te laat...
Ik ga creëren dat ik morgen fit opsta, en een productieve dag heb.
Dus ik zeg nu, ik sta morgen fit weer op en ik heb een dag waar ik blij mee ben.
En in gedachten zie ik me al opstaan in fitte toestand en van alles doen.
Nu hoef ik er verder niks meer mee want het is al zo

Welterusten.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
Slaap well allemaal.

Een mens kan vaak meer dan hij zelf kan beseffen, terwijl het besef komt met de jaren.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik blijf het prachtig vinden hoe het werkt.
Ik heb het dan gisteravond zo gedaan als ik schreef en er verder geen gedachten meer aan gegeven. Daar raak je ook getraind in, alsof je er meteen een gedachtenstop opzet, ook een beetje alsof je een bestelling in een restaurant doet, dan ga je er ook vanuit dat het komt en vraag je er niet weer na.
Ik ga het ook een keer proberen met astraal reizen maar dan vraag ik erbij of het kan zonder de gevoelens van draaierigheid, misselijkheid.. maar dan moet ik ook niet het woord zonder gebruiken want dat werkt averechts...
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Maar niet iedereen hoeft ook visueel ingesteld te zijn om te creeren.
Je kunt je voorstellen dat je in een bos loopt. De een zal.het dan ook voor zich zien, de bomen, de lichtinval. De ander zal het meer horen, het ritselen van bladeren bijvoorbeeld. Weer een ander ruikt de bosgeur in gedachten. Weer een ander voelt de bomen, de grond. Bij een ieder is iets anders sterker.
Bij mij werkt het iets willen creeren, het sterkste door het gevoel te voelen en op te roepen dat ik heb alsof iets er al is. En maar een enkele gedachte de lucht in te zenden.
Bij mij is het gevoel en het gehoor vaak ook sterker. Wanneer ik visualiseer voer ik ook vaak hele gesprekken met de personen die daar dan mee te maken hebben. Je hoort zijn stem dan wel niet echt, maar zo lijkt het wel dan. Zo goed stel ik me dan voor hoe dat gesprek verloopt.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Dat is ook mooi Nicole, ik herken dat ook wel met stemmen, ik kan stemmen van mensen uit vroeger tijden die ik soms 20 jaar niet gezien heb of langer me zo weer in mijn hoofd halen.

Ik heb een opleiding gedaan voor Hypnotherapeut, en daarin leerde ik hoe je dan iemand het best in en bepaalde staat kunt krijgen voor een regressie bijvoorbeeld. Je stelt dan eerst vast met welk zintuig iemand het best oproept, met de oren, of de ogen, de tast , het gevoel, of de reuk. En zo waren er meer factoren waar je rekening mee moest houden in visualisaties of regressies die bijdroegen aan een resultaat.
Ook leerde ik allemaal verschillende methodes hoe je iemand of jezelf het best in trance of meditatieve staat kunt brengen. Er zijn er ontzettend veel. Want zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende manieren. Ik gebruik ze nu nog dikwijls op mezelf voor allerlei doeleinden. Als ik bijvoorbeeld naar de tandarts ga en gespannen ben.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
Oh nee inderdaad zeg! Doet me denken aan die dementors uit Harry Potter (misschien is het ook wel een afbeelding daarvan haha)
Ja, klopt Nicole. Deze afbeelding kwam dicht in de buurt van mijn ervaring. Zo zag ik het ongeveer voor me. Alleen waren ze niet zo duidelijk zichtbaar, eerder transparant. En ik hoefde geen 'patrones' te doen om mijzelf te beschermen ;)
 
Bovenaan Onderaan