13 signalen dat er engelen en overleden dierbaren bij je zijn

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#1
Engelen proberen op verschillende manieren met ons te communiceren. Zo kunnen ze op verschillende manieren laten zien dat ze bij ons zijn of zo proberen ze ons in de juiste richting te sturen. Ook je overleden dierbaren proberen zo met je te communiceren, zij zijn eigenlijk ook je persoonlijke beschermengelen. Daarom zet ik hier de signalen neer die de engelen ons sturen zodat we er meer op kunnen gaan letten en zo gaan we deze tekens sneller kunnen opmerken. Je kan de engelen of je overleden dierbaren ook om een teken vragen of ze bij je zijn en dan kan je ook een van onderstaande tekens tegenkomen. Het gevoel dat je bij de aanwijzing krijgt, zal je ook vertellen van wie je dit teken gekregen hebt, een engel of bv. je overleden oma.

1. Wolken:
Het meest duidelijke teken dat ze kunnen geven is via wolken. Als je naar de lucht kijkt en plots een wolk ziet in de vorm van een engel. Maar ook een wolk in de vorm van een hart of een veer, iets dat op die moment een betekenis heeft voor je. Engelen en de zielen die overgegaan zijn kunnen heel veel met hun energie, dus je mag erop vertrouwen dat ze er ergens voor tussen zitten.

2. Veren:
Eender welke kleur ze hebben, plots een veer op je pad is een teken van de engelen. Soms valt er plots buiten een veer voor je voeten of je stapt in je auto en vind er een op de zetel of thuis op je bed, etc. Een witte veer specifiek is een teken van je eigen persoonlijke beschermengel.

3. Dieren en kleine kinderen:
Dieren en kleine kinderen hebben nog geen filters die het contact met andere dimensies afblokken, daarom dat ze de engelen en overledenen gewoon kunnen zien. Je ziet ze dan naar het plafond staren of het kind gaat lachen en wijzen naar iets wat wij niet zien, je hond kan beginnen kwispelen of blaffen terwijl hij kijkt naar iets dat we niet zien etc. Ze zijn dan altijd vrolijk en rustig.

4. Geuren:
Je zit bv gewoon rustig in de auto of je zetel en plots ruik je een hele zoete of bloemige geur en er is niets in je directe omgeving met die geur. Dat zijn engelen die laten weten dat ze bij je zijn. Dit is ook een manier die je overleden dierbaren gebruiken. Dan ruik je bijvoorbeeld de parfum die je overleden oma altijd op had of de sigaar van je opa, etc.

5. Muziek:
Het kan gebeuren dat je in je bed ligt en net voor je in slaap valt, hoor je mooi engelen gezang. De klanken zijn zo mooi en puur en geeft je een heel vredig gevoel. Heel mooi om te ervaren. Wat engelen en overleden dierbaren ook doen is spelen met je radio. De radiopost verandert plots vanzelf of gewoon het volgende liedje is bv. een liedje waar jij met de overleden dierbare samen naar luisterde of zijn/haar lievelingslied of de tekst van het liedje dat net op de radio komt bezit een boodschap die net voor je van pas komt.

6. Lichtflitsen:
Engelen zijn lichtwezens. Daarom kan je engelen zien in de vorm van orbs, lichtflitsen of kleurflitsen. Een hele duidelijke ster aan de hemel die er anders niet staat en alle vormen van licht zonder een duidelijke lichtbron in de buurt zijn allemaal tekens van engelen.

7. Muntstukken:
Het plots vinden van een muntstuk is ook een teken of je krijgt van iemand een muntstuk en de afbeelding of datum dat erop staat betekent net wat voor jou, of je vind net een muntstuk of geldbriefje terwijl je de engelen om financiële hulp hebt gevraagd, dat is hun manier om te laten weten dat het goedkomt. Of wat was je aan het denken net voor je het muntstuk vond? Vertrouw erop dat dit een teken is dat je wordt beschermd, begeleid en dat er van je wordt gehouden.

8. Regenbogen:
Ze staan symbool voor onvoorwaardelijke liefde. Als je om hulp hebt gevraagd aan de engelen en kort daarna zie je een regenboog, weet dat dan de engelen je gehoord hebben. Zo kom je soms ook wel hele bijzondere regenbogen tegen zoals een regenboog aura rond de maan, of een dubbele regenboog of een regenboog terwijl het helemaal niet heeft geregend. Dit zijn allemaal tekens van de engelen.

9. Tekens via reclame:
Soms lees je plots een slogan op een reclamebord met een antwoord op de vraag die je net aan de engelen gesteld hebt of de voorpagina van een magazine gaat over datgene waar je het net moeilijk mee hebt of je oog valt op de titel van een boek wat je een boodschap geeft over dat wat je net wilde weten. Als je erop let ga je ze vaker tegenkomen.

10. Verandering in temperatuur:
Soms kan je plots een warme gloed om je voelen, of tintelingen, een koude bries, druk op je schouders of je hoofd, dit kunnen zowel engelen als overleden dierbaren zijn die willen laten weten dat ze bij je zijn, vertrouw op je gevoel over wie het gaat of vraag wie bij je is en let op de signalen.

11. Gevoelens:
Dan komen we bij de gevoelens, zoals ik al enkele keren vermeld heb. Als je het gevoel hebt dat je in de aanwezigheid bent van een engel, vertrouw er dan op dat dat ook zo is. Bv, als je het gevoel hebt dat er iemand bij je is terwijl je alleen in de kamer bent. Of je kan plots een gevoel krijgen van onvoorwaardelijke liefde en een aanraking waardoor je weet dat een engel bij je is.

12. Vlinders:
Vlinders en soms ook vogels zijn een manier van onze overleden dierbaren om te laten weten dat ze bij ons zijn en dat alles goed met hen gaat. Dit valt vooral op als ze buiten het seizoen op je pad komen.

13. Stemmen:
Er kan plots een gedachte in je hoofd komen dat niet van jou is of je hoort een fluistering in je oor terwijl je alleen bent, dit zijn de engelen die je begeleiden. Ga er niet vanuit dat het ingebeeld is. Als je het niet goed hebt verstaan, vraag dan of ze wat luider of duidelijker willen spreken. Dit is een prachtige manier om begeleiding van de engelen te krijgen en gebeurt vaak op momenten dat je hulp van de engelen of troost nodig hebt.

Bron: hogerbesef.nl
 

Linda

Bekend lid
Forum lid
#3
Temperatuurverschil in 1 tel is heel herkenbaar, gaat vaak ook gepaard met een koude windvlaag (waar het eigenlijk niet mogelijk is ) .

Via dromen laten ze vaak ook weten dat ze bij je zijn of dat ze je iets duidelijk willen maken.

De stemmen zijn een soort fluistering in je hoofd. Vooral bij gidsen. Daarin zijn ook weer verschillende manieren waarop ze met je communiceren. Noehe is 1 van mijn gidsen en maakte zich kenbaar door zijn naam te fluisteren in mijn hoofd. Het leuke is dat toen ik zijn naam betekenis ging opzoeken ik op "fluisteren" uitkwam.

Liefs linda
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
#4
Ik herken vooral het krijgen van een bepaald gevoel als je probeert te communiceren.
Ook plaatjes van mensen, gebeurtenissen of dingen om de communicatie te ondersteunen.
De laatste tijd ruik ik zoete geuren maar weet nog niet of dat afkomstig is van een gids. Ik herken de geur namelijk niet.
Wat ik ook weleens zie / voel is licht dat dichtbij komt. Als een omgekeerde schaduw in de ruimte en heel voelbaar.

Toch wel weer heel anders dan de zaken zoals hierboven beschreven.

Oh en ik bedenk me net dat ik vaak kippenvel krijg als bevestiging van een gedachte of gevoel.
 
Laatst bewerkt:

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#5
Via dromen laten ze vaak ook weten dat ze bij je zijn of dat ze je iets duidelijk willen maken.
Het lastige hier van is het achteraf weten of het slechts een droom was of dat het inderdaad iets is door gegeven.

De laatste tijd ruik ik zoete geuren maar weet nog niet of dat afkomstig is van een gids.
Je kan proberen om met een gids te communiceren en dan af te wachten of deze geur dan ook weer komt.
 
Bovenaan Onderaan